10/12/2019 | Barcelona | Activitats > Diversitat i Interculturalitat

Debatre temes al voltant de la convivència intercultural i trencar estereotips utilitzant el Teatre Fòrum com a eina és l’aposta del projecte de Teatre Fòrum Intercultural, impulsat per Casa Àsia juntament amb el Pla BCN Interculturalitat de l’Ajuntament de Barcelona. El pròxim dimarts 10 de desembre es presentarà al públic les escenes creades i dramatitzades per les protagonistes del grup i, més tard, tindrà lloc un debat amb el públic.

Aquesta edició, dinamitzada per Cristina Zhang i Noé Montuenga, ha reunit un grup de dones d’orígens culturals diversos provinents de quatre continents. Durant dos mesos han compartit les seves experiències personals des d’una perspectiva intercultural. Han sorgit temes de reflexió com la discriminació en l’entorn familiar, el racisme lingüístic o la integració. El proper dimarts 10 de desembre es presentarà al públic les escenes creades i dramatitzades per les protagonistes del grup, a través d’un procés de creació teatral basat en els principis i la metodologia de Teatre Fòrum. Després de les escenes tindrà lloc un debat amb el públic.

El projecte, destacat per la Comissió Europea com a bona pràctica d’integració, té com a objectiu visibilitzar la diversitat a la ciutat amb una perspectiva transversal i promoure un espai per al debat i la creació intercultural entre persones d’edats, gènere i origen cultural divers.

Si vols més informació sobre el projecte, pots escriure a, pots escriure a: [email protected]

10/12/2019
Casa Àsia, Programa BCN Interculturalitat de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del Centre Cultural Albareda