22/02/2021 | Activitats > Diversitat i Interculturalitat

El plurilingüisme és un valor en si mateix, però són totes les llengües igual de rellevants en el nostre context? Quina és la part oculta del llenguatge, més enllà de la seva funció comunicativa? L’Espai Avinyó impulsa la segona edició d’aquest cicle, emmarcada en el Dia Internacional de la Llengua Materna (21 de febrer) amb la col·laboració de Casa Àsia.

Us convidem a sintonitzar amb diferents experiències i experteses de joves plurilingües, per tal de conèixer els resultats d’un taller de podcasting. Un espai concebut en clau de procés per promoure reflexió sobre la llengua materna, d’una forma creativa i des de l’autorepresentació jove.

En aquesta ocasió, a través d’una emissió de ràdio, connectarem amb joves provinents de diversos barris de Barcelona, que parlen darija, fula, amazic, urdú, bengalí, bangla (shuddo/syhleti), tagalog, hindi, punjabí, francès, català, anglès i castellà i que estan vinculats amb iniciatives tan diverses com ProllemaBarcelona Coral ÀsiaTrikkamasala i l’Associació juvenil Filipina Oyayi.

Sintonitza 91.6 FM
Connecta’t aquí: https://xrcb.cat/es/radio/radio-trinijove/

Per a més informació: [email protected]

22/02/2021
Dilluns 22 de febrer a les 18.00 h
Online
Activitat gratuïta.
Espai Avinyó, amb la col·laboració de Casa Àsia.