02/05/2022 | Activitats > Política i societat
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

A través d’un programa de conferències impartides per especialistes destacats del Programa d’Estudis d’Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona, el II Cicle de Conferències: Estudis Globals de l’Àsia Oriental analitza les dinàmiques socials, culturals, polítiques i econòmiques que emergeixen des de l’Àsia Oriental i que influeixen a la resta del món, convertint aquesta àrea en el motor més dinàmic de la globalització.

El cicle és organitzat pel Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i per Casa Àsia, amb la col·laboració del grup de recerca GREGAL (UAB).

El Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental de la UAB és un màster pioner en la formació de professionals experts en les interaccions socioeconòmiques, polítics culturals i mediambientals amb Àsia Oriental, i ofereix una formació interdisciplinària, connectada amb l’entorn professional internacional.

Coordina el cicle i modera les sessions: Dra. Ester Torres Simón, Dr. David Saurí, Dr. Blai Guarné, del Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental (UAB).

Consulta la programació:

Webinar «L’imaginari japonès a través dels videojocs de rol: fantasies digitals i missions virtuals»

Dilluns 2 de maig a les 18.00 h CEST

Webinar «Literatura coreana a Espanya: actor secundari de BTS, Solo Leveling i el Joc del Calamar?»

Dijous 19 de maig a les 18.00 h CEST

Webinar «Sinofuturismes: imaginaris de ciència ficció i noves tecnologies en la producció artística recent a la Xina»

Dijous 2 de juny a les 18.00 h CEST

Webinar «Les relacions de la Unió Europea amb la Xina i el Japó: reptes davant d’un context geopolític en ràpida transformació»

Dijous 16 de juny a les 18.00 h CEST

02/05/2022

Consultar dates.

Online.

Activitat gratuïta.

Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental de la Universitat Autónoma de Barcelona (UAB) i Casa Àsia, amb la col·laboració del Grup d’Investigació GREGAL (UAB)