03/07/2020 | Activitats >
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Saps molt més japonès del què sembla però t’embarbusses al parlar-lo? El teu japonès no sona natural? En aquest micro-curs, l’alumne aprendrà a dominar determinats girs de l’idioma (com la famosa expressió NDESU), amb els quals se sentirà més còmode i competent, i millorarà la seva fluïdesa en dues sessions de consells i trucs de molta utilitat.

Metodologia:
Aquest curs està enfocat a hom que vulgui ser un bon parlant però també un bon oient. A través d’examinar molts exemples de NDESU, aprofundirem el coneixement gramatical i practicarem cada ús parlant.
A qui va dirigit:
Aquest curs és per a aquells que ja saben japonès però tenen dificultats per parlar amb fluïdesa. També és un curs ideal per als que volen entendre el japonès parlat en pel·lícules, i animes.
Requisits per poder realitzar el curs:
Nivell mínim A2-3 (Cal saber la forma informal).
Professora:
Taeko Kojima es va graduar a la Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d’una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d’ensenyament de l’idioma japonès per a estrangers dissenyat per Fundació Japó) i del qual Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des de 2009.
Material:
Material original de la professora.

03/07/2020

3 i 10 de juliol. Divendres de 10.00 h a 11.30 h
Durada total del curs i número i durada de les sessions: 3 hores, 2 sessions d’1,5 hores
Inscripcions obertes.

Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.

Preu: 19,5 euros.

Casa Àsia