01/07/2020 | Activitats >
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Embogeixes cada vegada que has d’escriure en japonès en un dispositiu electrònic? Actualment, la nostra comunicació escrita és majoritàriament a través de dispositius electrònics, de manera que als estudiants de japonès se’ls fa necessari l’aprenentatge de les nocions bàsiques per poder escriure japonès a través d’ordinadors i d’altres dispositius digitals i, així, poder teclejar els diferents tipus d’escriptura que fa servir l’idioma japonès: hiragana, katakana i kanji.

Aquest curs busca dotar d’aquests coneixements d’escriptura en dispositius electrònics als estudiants que han trobat ja alguna dificultat usant-los durant el seu estudi de l’idioma i que així puguin comunicar-se en japonès escrit segons el seu nivell.
Metodologia:
En les dues sessions de què consta aquest micro curs aprendrem el funcionament de el teclat japonès i els principals mètodes d’escriptura en dispositius electrònics a través de pràctiques en línia.
A qui va dirigit:
A estudiants de japonès que han experimentat dificultats escrivint japonès en ordinadors i altres dispositius electrònics durant els seus estudis.
(Nota: principalment estudiants dels cursos Marugoto).
Requisits per poder realitzar el curs:
Nivell mínim de A1-2, o conèixer els sil·labaris hiragana i katakana i alguns kanjis.
Professora:
Naoko Sato és llicenciada en Educació i Sociologia per la Universitat de Tsuru, i ha realitzat diversos cursos i activitats formatives sobre l’ensenyament de l’idioma japonès com a llengua estrangera. Com a professora té una rica experiència en l’ensenyament de japonès a tots els nivells, des d’inicials a avançats. Tot i que ha utilitzat diversos mètodes d’ensenyament cal destacar el seu coneixement de l’mètode Marugoto. És professora d’idioma japonès a Casa Àsia des de 2015.
Materials:
Material original de la professora.

01/07/2020

1 i 8 de juliol. Dimecres de 19.00 h a 21.00 h
Durada total del curs i número i durada de les sessions: 4 hores, 2 sessions de 2 hores
Inscripcions obertes.

Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.

Preu: 26 euros.

Casa Àsia