02/07/2020 | | Activitats > Formació
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

El Feng Shui és una tècnica mil·lenària d’origen taoïsta que ens ajuda a millorar l’harmonia que flueix a l’espai a través de la distribució i l’orientació de la mateixa per tal d’aconseguir una influència positiva sobre les persones que l’ocupen.

Originalment era una forma de coneixement que estudiava els canvis en la natura, el clima i els astres. Fa més de 5.500 anys els antics emperadors xinesos l’utilitzaven per construir els seus palaus. Buscaven el millor terreny, la millor orientació respecte als astres, la millor ubicació respecte de l’entorn (pluges, vents, muntanyes, vegetació, rius), i després procuraven una bona distribució de tots els elements que volien tenir a l’interior.
En aquest curs aprendràs els principis bàsics d’acord al flux natural de l’Chi o energia vital per poder aplicar els seus beneficis en la teva vida diària.
Sessió 1: Filosofia de vida Feng Shui
Una introducció a el món del Feng Shui; una ciència ancestral que connecta el teu món exterior amb el teu món interior. Viure en harmonia amb el nostre entorn: el cosmos, la Terra, la teva casa i tu.
Sessió 2: Feng Shui a la sala i menjador
En aquesta sessió analitzarem sota el prisma del Feng Shui les zones socials de la llar; aplicarem a la sala i menjador els principis bàsics d’aquesta ciència i veurem els seus beneficis.
Sessió 3: El dormitori Feng Shui per al bon descans i l’amor
En aquesta sessió ens centrarem en el dormitori com a lloc per augmentar la vitalitat i la salut, gràcies a la bona descans, aplicant també els principis del Feng Shui per l’amor.
Sessió 4: Sort, prosperitat i Feng Shui.
En aquesta última sessió descobrirem la relació entre tenir una llar amb bon Feng Shui i millorar la sort, o el que anomenem abundància i prosperitat: gaudir d’una miqueta més del que necessitem en la nostra vida amb menys esforç.
Professora:
Montserrat Beltrán és formadora i assessora experta en fer que les persones aconsegueixin canviar el rumb de les seves vides i la de les seves famílies, més energia vital, tranquil·litat personal i prosperitat a través de petits canvis a la casa. Des de fa 10 anys al seu bloc https://www.fengshuimb.com

És diplomada i Instructora en Feng Shui certificada. També és Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (U.B.), té el Màster en PNL, i és comunicadora d’alt impacte Top Speaker & Trainer. Realitza consultes privades de Feng Shui i cursos, presencials i en línia, a través del seu mètode OSATE.

02/07/2020
Del 2 al 23 de juliol.
Dijous de 18.00 h a 19.30 h.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Preu: 39 euros.
Casa Àsia, amb la col·laboració de Feng Shui Montserrat Beltrán