30/06/2020 | Activitats >
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Els teus fills/es són entusiastes del Japó? T’encanta el manga, l’anime, el J-pop etc. i vols provar què tal és aprendre japonès? El curs està dissenyat per a joves que vulguin estudiar japonès per tal de viure una experiència cultural a través de l’aprenentatge de la llengua. És una oportunitat per a joves que vulguin apuntar-se al món de l’idioma japonès amb persones de la seva mateixa edat i perquè les seves mares i pares puguin comprovar que el seu interès pel Japó és genuí.

Metodologia:
Durant el curs, aprenem japonès una forma molt dinàmica i divertida. El curs està enfocat en la comunicació i cada dia aprenem japonès a través d’un tema concret, tot escoltant-lo i parlant-lo. Després d’aquest curs, l’alumnat podrà parlar sobre si mateix, la seva família, el seu menjar preferit, la seva rutina diària i les seves aficions.
A qui va dirigit:
Joves entre 12-17 anys. (Estudiants d’ESO i Batxillerat).
Requisits per poder realitzar el curs:
Cap.
Professora:
Taeko Kojima es va graduar a la Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d’una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d’ensenyament de l’idioma japonès per a estrangers dissenyat per la Fundació Japó) i del qual Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des de 2009.

Materials:
Marugoto nihon no kotoba to bunka  A1 (La lengua y la cultura japonesas al completo) Llibre: ACTIVITAT.
NOTA: hi ha dos llibres de A1-1, només han d’adquirir el d’ACTIVITATS.

Per a més informació sobre els llibres i descomptes per a obtenir-los consultar a: [email protected]

30/06/2020

30 de juny al 16 de juliol. Dimarts i dijous de 10.00 h a 11.30 h
Durada total del curs i número i durada de les sessions: 9 hores, 6 sessions d’1,5 hores
Inscripcions obertes.

Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.

Preu: 58,5 euros.

Casa Àsia, amb la col·laboració de la Fundació Japó