06/07/2020 | Activitats > Formació
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

T’agradaria conèixer com aprendries japonès si ho estiguessis fent al Japó? Què necessitaries saber per poder desenvolupar-te? En aquest curs desenvoluparem les habilitats de comprensió i expressió oral necessàries per viure al Japó i també repassarem la gramàtica bàsica.

Farem servir material confeccionat recentment per la Fundació Japó adreçat a estrangers que comencen a viure al Japó per repassar la gramàtica adquirida fins al nivell A2-5 amb nous materials per refermar els nostres coneixements des d’una perspectiva diferent, alhora que practiquem la conversa.
Aquest curs també s’adreça a aquells estudiants de japonès que contemplen una estada al Japó en un fitir proper.
Requisits per poder realitzar el curs:
Nivell comprès entre el A2-5 i el A2B1-2 de JFS.
Professora:
Taeko Kojima es va graduar a la Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d’una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d’ensenyament de l’idioma japonès per a estrangers dissenyat per Fundació Japó) i del qual la Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des de 2009.
Material:
Irodori (Material en línia de la Fundació Japó). Cortesia de la Fundació Japó.
https://www.irodori.jpf.go.jp/elementary02/pdf.html

06/07/2020

6 al 29 de juliol. Dilluns i dimecres de 12.00 h a 14.00 h
Durada total del curs i número i durada de les sessions: 16 hores, 8 sessions de 2 hores
Inscripcions obertes.

Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.

Preu: 104 euros.

Casa Àsia, amb la col·laboració de la Fundació Japó