30/06/2020 | Activitats >
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Et ve de gust xerrar compartint les teves experiències en japonès però no tens amb qui? Aquest curs és per a aquelles persones que ja saben japonès i volen perfeccionar la seva expressió oral tot compartint experiències.

A través de multitud de role-play sobre la vida quotidiana, millorarem la nostra capacitat de conversar. A més a més, parlarem sobre la cultura japonesa i compartirem experiències.
També és un curs ideal per als hispanoparlants que viuen / han viscut al Japó i vulguin practicar la seva conversa i compartir les seves experiències amb els companys que són a Espanya.
Requisits per poder realitzar el curs:
Nivell comprès entre el B1-1 i el B1-6 de JFS.
Professora:
Taeko Kojima es va graduar a la Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d’una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d’ensenyament de l’idioma japonès per a estrangers dissenyat per Fundació Japó) i del qual la Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des de 2009.
Material:
Material original de la professora.

30/06/2020

30 de juny al 16 de juliol. Dimarts i dijous de 12.00 h a 13.30 h
Durada total del curs i número i durada de les sessions: 9 hores, 6 sessions d’1,5 hores
Inscripcions obertes.

Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.

Preu: 58,5 euros.

Casa Àsia