29/06/2020 | | Activitats > Formació
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

El rus és el vuitè idioma més parlat de el món i el quart més traduït al món. Al voltant de 170 milions de persones tenen la llengua russa com a llengua materna, no en va, figura com una de les sis oficials de les Nacions Unides. I, encara que es parla principalment a Rússia, l’idioma rus està bastant estès perquè els russos viatgen, resideixen i treballen en molts països.

Sovintegen els mites sobre l’impossible que és aprendre rus d’adult. L’alfabet ciríl·lic i la dificultat de pronunciació d’alguns sons pot crear la sensació de ser una llengua difícil d’aprendre. No obstant això, hi ha moltes similituds amb l’espanyol. A més, per començar a entendre el rus anem a conèixer també els gestos, les peculiaritats del caràcter rus i endinsar-nos en la seva cultura.
El mètode d’aquest curs intensiu ens permet trencar la barrera psicològica, començar a parlar i notar el progrés en un curt període de temps. Està comprovat que per poder defensar-nos en un idioma estranger n’hi ha prou amb aproximadament 350-400 paraules. Introduirem els algoritmes que ens permetran combinar aquestes paraules de manera més útil. A la fi del curs cada estudiant serà capaç de mantenir una conversa bàsica en rus i sens dubte desitjarà seguir.
Professora:
Anna Shalashova, llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Sant Petersburg, Facultat d’Idiomes Estrangers. Ha treballat al Consolat General d’Espanya durant vuit anys com a administrativa, intèrpret i traductora. També realitzava la formació de personal local i tècnic de la missió diplomàtica, tant de personal rus com als castellanoparlants. Des de fa 11 anys viu a Espanya on exerceix de consultora per a ciutadans russos. A més del rus i castellà, parla anglès, català i francès. El món que s’obre a qui s’atreveix a estudiar els idiomes estrangers és la seva major font d’inspiració. Considera que el mateix procés d’aprenentatge de llengües és una experiència que sempre és enriquidora, i està d’acord amb la famosa dita «Tants idiomes parles, tantes vides vius».

29/06/2020
Del dilluns 29 de juny al divendres 31 de juliol de 2020
3 dies a la setmana: dilluns, dimecres i divendres, de 19.00 h a 20.20 h.
Durada total del curs i número i durada de les sessions: 18 hores, 15 sessions de 1h i 20 minuts.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Preu: 117 euros.
Es lliurarà per correu electrònic un certificat d’assistència al curs per a qui ho sol·liciti i que hagi assistit al 80% de les classes.
Casa Àsia