15/09/2020 | | Activitats >
Aquests cursos estan basats en els estàndards d’ensenyament de la Japan Foundation, abreujats com a JFS, que s’ajusten al seu torn al MECR, el marc comú de referència a Europa per a l’ensenyament de les llengües, un marc que divideix l’ensenyament en un total de sis nivells (A1-C2), i que ja s’utilitza en els centres d’idiomes de les principals universitats i a les escoles oficials d’idiomes.

Aquests estàndards es basen en una concepció de l’aprenentatge de l’idioma japonès orientada cap a l’enteniment mutu, combinant, d’una banda, la capacitat per realitzar una tasca utilitzant el japonès com a vehicle d’expressió; i de l’altra, la capacitat per comprendre una cultura diferent com a resultat d’un intercanvi cultural positiu.
Per a això, s’han creat materials d’estudi que proporcionen un aprenentatge amè, dinàmic i productiu, qualsevol que sigui la motivació de l’estudiant. El curs està dissenyat per a adults que viuen fora del Japó i que volen estudiar japonès per, a través de l’aprenentatge de la llengua, viure al mateix temps una experiència cultural.
Casa Àsia ha programat els cursos dels matins a dues velocitats.
Una d’elles, la més ràpida, consisteix a dues classes de dues hores de durada per setmana. Al llarg d’un any acadèmic es poden realitzar tres trams del MECR dividits en tres trimestres.
L’altra, més lenta, funciona a raó d’una classe de dues hores de durada per setmana. Al llarg d’un any acadèmic es poden realitzar dos trams del MECR dividits en dos quadrimestres.
La inscripció a cada tram es fa de forma independent, tot i que s’informarà als alumnes via email de l’obertura d’inscripcions per al següent tram o nivell.
En la mesura del possible, els alumnes continuaran als trams o nivells superiors mantenint el mateix horari i dia de la setmana en el qual es van inscriure per primera vegada.
Per a més informació sobre nivells, metodologia i llibres de text:
Nota: Tindran preferència per als nivells avançats aquells alumnes que hagin cursat el nivell previ a Casa Àsia o la Fundació Japó. S’admetran alumnes externs en funció de les places disponibles, prèvia prova de nivell (gratuïta).
En cas d’haver-hi places disponibles, es donarà accés començant per la puntuació més alta obtinguda a la prova de nivell.
Prova de nivell:
Les proves de nivell per al torn de matí es duran a terme el dijous 3 de setembre de 10.00 h a 12.00 h

Materials de text per als nivells B1-1; B1-2 i B1-3:
Marugoto nihon no kotoba to bunka B1-1 (La llengua i la cultura japoneses al complet).
Un solo llibre.

PRIMER QUADRIMESTRE B1-2
17 SESSIONS 340 EUROS
DIMARTS DE 10 A 12H
DEL 15/09/20 AL 02/02/21
Els exàmens es duran a terme el dia 02/02/21
Les classes s’interrompen per Nadal el dia 15/12/20 (últim dia de classe) i es reprendran el dia 12/01/21 (primer dia de classe).

ANOMALIES EN EL CALENDARI:
08/12/20: festiu

Calendari del curs

El primer quadrimestre B1-2 tindrà la seva continuïtat en el segon quadrimestre B1-3.

A càrrec de:

Taeko Kojima es va graduar a la Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d’una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d’ensenyament de l’idioma japonès per a estrangers dissenyat per la Fundació Japó) i del qual la Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des de 2009.

IMPORTANT:

A causa del COVID-19, per seguretat tots els cursos Marugoto (JFS) es realitzaran en modalitat online fins a almenys finals de l’any 2020. En compensació, mentre duri el format en línia, la Fundació Japó cobrirà les despeses de compra i enviament dels llibres o el llibre de text Marugoto del nivell corresponent un cop formalitzada la matrícula i el pagament de el curs, sempre que l’enviament sigui dins d’Espanya. En cas que el sol·licitant cancel·lés la matrícula un cop enviats, es descomptaria de la devolució (si procedís la mateixa en el termini legalment establert), el preu dels llibres i les despeses d’enviament. Més informació sobre les condicions d’aquesta promoció al matricular-se a la Fundació Japó o Casa Àsia. Preguem no comprar els llibres per avançat, esperin a rebre instruccions per poder beneficiar-se d’aquesta oferta.

Per poder seguir amb les classes en línia és FONAMENTAL disposar d’una bona connexió a internet, i d’un dispositiu (preferiblement un PC o portàtil) amb micròfon i càmera. Les classes es realitzen a través de la plataforma ZOOM que hauran descarregar-se des del lloc oficial, registrar-se a la mateixa amb el seu nom i cognom (perquè al connectar-se el professorat puguin reconèixer-los) i fer una prova abans de l’inici de les classes.

15/09/2020
Del 15 de setembre de 2020 al 2 de febrer de 2021.
Horari i dies: dimarts de 10.00 h a 12.00 h.
Inscripcions obertes.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Preu: 340 euros.
Casa Àsia i Fundació Japó, Madrid