09/04/2021 | | Activitats > Economia i empresa

El Japó és un dels països líder en comerç electrònic, només per darrere de la Xina i els EUA i per aquest motiu suposa una gran oportunitat per a qualsevol venedor. L’alt poder adquisitiu dels japonesos i els seus hàbits de consum en línia converteixen el país en un dels mercats per al comerç electrònic més desenvolupats i interessants que hi ha. A més a més, el país compta amb un elevat nombre de població urbana i una infraestructura per a la logística de distribució ben desenvolupada, que permet que el lliurament de productes comprats per Internet sigui relativament fàcil.

En aquest curs aprendràs les claus de l’e-commerce al Japó, consells per conquerir al consumidor online japonès, coneixements sobre xarxes socials i sobre com adaptar la teva pàgina web a aquest mercat.

Aquest curs pretén ajudar a totes aquelles persones interessades en vendre o oferir serveis al Japó que necessitin ampliar coneixements sobre les característiques del consumidor japonès, i sobre el funcionament de les plataformes de comerç electrònic i xarxes socials en aquest país.

Programa:

 • Sessió 1
  Internet al Japó: Una societat altament connectada
 • Sessió 2
  La importància d’adaptar la seva pàgina web al mercat japonès: disseny, responsive design, traducció
 • Sessió 3
  Ser visible al Japó: la importància de la construcció de marca, el contingut, motors de cerca al Japó i posicionament, accés mòbil, principals plataformes de venda online
 • Sessió 4
  Les Xarxes Socials: principals xarxes socials i característiques

Professora:

Stéphanie Haye, sòcia i co-fundadora de LVS2, Agència de Tecnomarketing, experta en estratègies de webmarketing i Social Media i comerç exterior. Ha treballat com a directora de Màrqueting, Comunicació i Relacions Públiques en multinacionals i ha participat en la creació de cambres de comerç internacionals.

09/04/2021
9 al 30 d’abril.
Divendres, de 10.00 h a 11.30 h
4 sessions d’1,5 hores. Durada del curs: 6 hores.
Inscripcions obertes.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
60 euros.
Casa Àsia.