12/12/2022 | Activitats > Oci
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

A partir de l’11 d’octubre passat, els turistes espanyols poden viatjar lliurement per motius turístics al país asiàtic sense necessitat de visat. Així ho van anunciar el govern japonès i l’Oficina Nacional de Turisme del Japó (JNTO) que esperen recuperar de mica en mica el nombre de turistes internacionals previ a la pandèmia de la COVID-19. Casa Àsia, en col·laboració amb la Fundació Japó-Madrid, ofereix un curs intensiu de japonès adreçat a aquelles persones que mai no han estudiat japonès però voldrien aprendre allò bàsic per moure’s en les situacions més habituals durant un viatge al Japó.

Quin nivell de japonès és adequat? Cap, és per a persones que mai no hagin estudiat japonès o que tinguin coneixements mínims de la llengua.

Contingut: en finalitzar el curs l’alumnat podrà mantenir converses senzilles a restaurants, botigues, estacions de tren i metro, i durant trobades amb japonesos. També podreu conèixer la cultura japonesa relacionada amb llocs turístics, gastronomia, souvenirs típics, etc.

Materials didàctics: materials creats específicament per a aquest curs, basats en el llibre Marugoto A1, inclosos al preu.

Professora:

Etsuko Sakurai és llicenciada en Filologia Japonesa per la Universitat de Housei, Japó. Va treballar com a editora en diverses editorials de Tòquio. Ja a Madrid, va ser editora de la revista japonesa. Del 2006 al 2015 va ser professora de japonès a Casa Àsia ia Fundació Japó, etc. fins a un nou retorn al Japó. Allà, ha estat intèrpret i guia oficial d’idioma espanyol des del 2017. També ha traduït el catàleg de l’exposició de Tetsuya Ishida (Museu Reina Sofia, 2019), de l’obra 100 tapas (Aldeasa), entre d’altres. A més, és mestra de cal·ligrafia japonesa per Nihon shodo kyouiku gakkai (2019). Ara ha tornat una vegada més a Madrid.

12/12/2022

12 al 16 de desembre.
Dilluns a divendres, de 19.00 h a 21.00 h
5 sessions de 2 hores. 10 hores en total.

Online. 24 hores abans de l’acte, les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.

Comprova la teva safata de correu no desitjat si no l’has rebuda.

Preu: 70 euros.

Casa Àsia, amb la col·laboració de la Fundació Japó