30/04/2020 | Activitats > Formació

Casa Àsia obre les inscripcions a Barcelona per al tercer trimestre del l’any acadèmic 2019-2020 dels cursos de japonès JFS, dissenyats i elaborats per la Japan Foundation: els únics cursos oficials de llengua japonesa a Barcelona acreditats per la Japan Foundation.

El curs avançat de japonès A2-4 de tardes tindrà lloc de el 30 d’abril a el 7 de juliol de 2020, cada dimarts i dijous de 19.00 h a 21.00 h. El nivell A2-4 de tardes (40 hores lectives) és la continuació de l’nivell A2-3 de tardes.

Els cursos de japonès de Casa Àsia, impartits per professores natives experimentades i amb una preparació específica de la Japan Foundation, estan basats en els estàndards d’ensenyament de Fundació Japó (Japan Foundation Standards), JFS, que s’ajusten al seu torn a l’MECR, el marc Comú Europeu de Referència per a l’ensenyament de les llengües, un marc que divideix l’ensenyament en un total de sis nivells (A1-C2), i que ja s’utilitza en els centres d’idiomes de les principals universitats ia les escoles oficials d’idiomes.

Aquests estàndards es basen en una concepció de l’aprenentatge de l’idioma japonès orientat cap a l’enteniment mutu, combinant d’una banda la capacitat per realitzar una tasca utilitzant el japonès com a vehicle d’expressió; i de l’altra la capacitat per comprendre una cultura diferent com a resultat d’un intercanvi cultural positiu.

Per a això, s’han creat nous materials d’estudi que proporcionen un aprenentatge amè, dinàmic, intercultural i comunicatiu, qualsevol que sigui la motivació de l’estudiant. El curs està orientat a adults que viuen fora del Japó, que volen estudiar japonès per, a través de l’aprenentatge de la llengua, viure a el mateix temps una experiència cultural.

Informació explicativa sobre els nivells i metodologia Marugoto

IMPORTANT: Per a accedir a qualsevol nivell superior a l’A1 cal fer una prova de nivell que es demana enviant un correu electrònic a [email protected], indicant les següents dades: telèfon, anys estudiant japonès, metodologia utilitzada, centre en el qual es ha estudiat (o, si no, autodidacta), certificats de l’JLPT / Nôken obtinguts, etc.

PERFIL DE L’PROFESSORA:

Akiko Imoto, filòloga en llengua japonesa i DEA en lingüística general (UB). Professora de el curs de japonès acreditada per Fundació Japó i professora associada de la UPF. Es dedica a l’ensenyament de l’idioma japonès a Barcelona des de fa més de 20 anys. Traductora de la literatura japonesa a l’espanyol: El diari de la dama Murasaki Shikibu (Satori), Yukio Mishima, Els sabres (Aliança), Somnis i somnis d’una dama d’Heian (Atalanta) entre d’altres. Periodista en ràdio-difusió. Col·laboradora de NHK, va ser directora de programes radiofònics a Ràdio Tampa (actual Ràdio Nikkei), Tòquio Japó.

Nivell A2-4. tardes

Data d’inici i de finalització: de el 30 d’abril de 2020 el 7 de juliol de 2020.
Horari i dies: dimarts i dijous de 19.00 h a 21.00 h
Hores lectives: 40
Import matrícula: 400 euros
Nombre de places: 12
Codi curs: [JAPA2-4]

ES REQUEREIX PROVA DE NIVELL ABANS DE REALITZAR LA MATRÍCULA: contactar a [email protected] per sol·licitar prova de nivell si no s’ha cursat i superat el nivell A1-2 a Casa Àsia. Un cop realitzada la prova de nivell, Casa Àsia confirmarà a l’alumne a el curs a què podrà matricular-se.

ÉS IMPRESCINDIBLE REBRE CONFIRMACIÓ ABANS DE FER LA MATRÍCULA EN LÍNIA.

30/04/2020
Del 30 d’abril de 2020 al 7 de juliol de 2020.
Horari i dies: dimarts i dijous de 19.00 h a 21.00 h.
Inscripcions obertes.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Preu: 400 euros.
Casa Asia