10/09/2021 | | Activitats > Cultura
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

L’idioma coreà és la llengua oficial de Corea del Nord i de Sud. Parlat per gairebé 80 milions de persones, l’escriptura coreana (Hangeul) és un sistema fonològic de ràpid aprenentatge creat pel rei Sejong el Gran durant el segle XV perquè el seu poble, frustrat per no poder expressar els seus sentiments mitjançant els caràcters xinesos, pogués llegir i escriure fàcilment, de manera que l’analfabetisme és pràcticament inexistent a Corea. El Hangeul és una escriptura científica que va ser seleccionada com “Patrimoni Cultural de Literatura” per la UNESCO el 1997.

L’interès cap a Corea s’ha incrementat de mica en mica amb les telenovel·les, el cinema i la música (k-pop), tot connectant-se amb d’altres icones més tradicionals com el Taekwondo (art marcial que uneix la ment amb el cos), el Hanbok (vestit de disseny tradicional), el Kimchi (que representa la seva gastronomia saludable), el Hanji (l’elegància i durabilitat del paper de seda) o el Hanok (el sistema de calefacció sota el terra) i els productes tecnològics coreans. La Corea d’avui és el reflex d’una transformació constant, alhora que una capacitat per conservar les seves arrels més profundes. La capacitat d’innovació de la seva població l’ha col·locat entre les primeres economies desenvolupades del món, en una societat molt dinàmica.

El curs combina objectius comunicatius generals al costat d’altres d’índole cultural que permetran als estudiants desenvolupar-se i relacionar-se en el context de la societat. També facilitarà entendre la societat, les institucions i l’organització empresarial, tot permetent una millor adaptació a treballar en entorns coreans.

Qualsevol alumne/a que vulgui entrar en algun d’aquests grups però no hagi cursat el nivell anterior a Casa Àsia haurà de fer una prova de nivell.

Prova de nivell:

Per inscriure’s a la prova de nivell gratuïta caldrà d’enviar un correu electrònic a [email protected] tot indicant:

1. Nom i cognoms
2. DNI
3. Telèfon fix / mòbil
4. email:
5. Tota la informació possible sobre el nivell actual de coreà: on ha estudiat, amb quins llibres de text, quants anys, si ha estat alguna vegada estudiant o vivint a Corea, etc.
6. Indicar l’horari que prefereix per realitzar la prova (matí o tarda) o INDIFERENT si pot acudir a tots dos horaris.

La prova de nivell gratuïta es durà a terme el dia divendres 03/09/21 en horari de tarda.

Curs online «Idioma coreà i el seu entorn socioeconòmic (nivell A1 – part 2)»

Curs online «Idioma coreà i el seu entorn socioeconòmic (nivell A1 – part 3)»

Professora:

La professora nativa Hwang SeungOk, és llicenciada en filologia francesa i té un màster en formació de professors de coreà com a lengua estrangera. Va ser pionera en la docència del coreà, implantant els estudis oficials de coreà a Espanya l’any 1995 i és experta professora en l’ensenyament d’aquest idioma per a estudiants castellanoparlants. Col·laboradora de Casa Àsia des de 2006.

10/09/2021
Del 10 de setembre al 28 de gener de 2022.
Online.
Consultar cursos i preus.
Casa Àsia.