06/09/2021 | | Activitats > Cultura
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Casa Àsia obre les inscripcions per al segon semestre del l’any acadèmic 2021-2022 dels cursos de japonès JFS, dissenyats i elaborats per la Japan Foundation. Aquests cursos estan basats en els estàndards d’ensenyament de la Japan Foundation, abreujats com a JFS, que s’ajusten al seu torn al MECR, el marc comú de referència a Europa per a l’ensenyament de les llengües, un marc que divideix l’ensenyament en un total de sis nivells (A1-C2), i que ja s’utilitza en els centres d’idiomes de les principals universitats ia les escoles oficials d’idiomes.

Aquests cursos són impartits per professores natives experimentades i amb una preparació específica de la Japan Foundation.

Consulta les dates i horaris que més t’interessen:

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-1 (dilluns: de 10.00 h a 12.00 h)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-5 (dilluns: de 12.00 h a 14.00 h)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-2 (dimarts i dijous: de 17.00 h a 19.00 h)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-2 (dimecres: de 12.00 h a 14.00 h)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A1-2 (dimarts: de 19.00 h a 21.00 h)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-3 (dimecres: de 17.00 h a 19.00 h)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-3 (dimecres: de 19.00 h a 21.00 h)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A1-2 (divendres: de 10.00 h a 12.00 h)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-4 (divendres: de 17.00 h a 19.00 h)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-5 (dilluns i dimecres: de 19.00 h a 21.00 h)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-2 (dimarts i dijous: de 19.00 h a 21.00 h)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-5 (divendres: de 10.00 h a 12.00 h)”

Prova de nivell:

ÉS INDISPENSABLE REALITZAR LA PROVA DE NIVELL GRATUÏTA ABANS DE REALITZAR CAP INSCRIPCIÓ.

Qualsevol inscripció realitzada en nivells superiors a l’A1-1 sense prova de nivell serà nul·la i qualsevol pagament realitzat serà retornat.

Si ja ets alumne/a de Casa Àsia d’algun nivell superior a l’A1-1 i avances cap a nivells superiors a través dels exàmens finals NO cal que facis la prova de nivell.

Propera prova de nivell:

DIJOUS 2 DE SETEMBRE DE 2021

 • De 10.00 h a 12.00 h: prova ràpida.
  S’assignarà un temps d’uns 15 minuts per a cada alumne.
  És preferible que realitzi aquesta prova l’alumnat interessat en el torn de matí.
 • De 19.00 h a 21.00 h: prova oficial.
  La part de gramàtica es realitzarà en línia de 19.00 h a 20.00 h.
  La part oral es realitzarà assignant a cada alumne/a 10 minuts amb una professora entre les 20 i les 21h. Si us plau, tingues en compte que pot ser que transcorri un temps entre la prova gramatical i l’oral.
  És preferible que realitzi aquesta prova l’alumnat interessat en el torn de tarda i en estudiar a la Fundació Japó.

Tot i que s’ha indicat anteriorment, cada alumne/a pot sol·licitar la prova de nivell que millor s’adapti a la seva disponibilitat.

Data límit per a les inscripcions: dimecres 1 de setembre a les 11.00 h

Les sol·licituds rebudes més enllà del termini establert, no es tindran en compte.

Per inscriure’s: escriu a [email protected]

 1. Nom i cognoms:
 2. DNI:
 3. Telèfon fix / mòbil:
 4. E-mail:
 5. Adreça postal completa:
 6. Tota la informació possible sobre el teu nivell actual de japonès: on has estudiat, amb quins llibres de text, quants anys, si has estat alguna vegada estudiant al Japó, etc.
 7. Tens algun certificat de JLPT / Nôken?
 8. Indica l’horari que prefereixes per realitzar la prova o INDIFERENT si pots acudir a tots dos horaris.
 9. Indica si vols estudiar en torn de matí o de tarda.

Professores:

Akiko Imoto, filòloga en llengua japonesa i DEA en lingüística general (UB). Professora del curs de japonès acreditada per la Fundació Japó i professora associada de la UPF. Es dedica a l’ensenyament de l’idioma japonès a Barcelona des de fa més de 20 anys. Traductora de la literatura japonesa a l’espanyol: El diari de la dama Murasaki Shikibu (Satori), YukioMishima, Els sabres (Aliança), Somnis i somnis d’una dama d’Heian (Atalanta) entre d’altres. Periodista en ràdio-difusió. Col·laboradora de NHK, va ser directora de programes radiofònics a Ràdio Tampa (actual Ràdio Nikkei), Tòquio Japó.

Naoko Sato és llicenciada en Educació i Sociologia per la Universitat de Tsuru, i ha realitzat diversos cursos i activitats formatives sobre l’ensenyament de l’idioma japonès com a llengua estrangera. Com a professora té una rica experiència en l’ensenyament del japonès a tots els nivells, des d’inicials fins a avançats. Tot i que ha utilitzat diversos mètodes d’ensenyament cal destacar el seu coneixement del mètode Marugoto. És professora d’idioma japonès a Casa Àsia des de 2015.

Taeko Kojima es va graduar a Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d’una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d’ensenyament de l’idioma japonès per a estrangers dissenyat per la Fundació Japó) i del qual Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des de 2009.

Etsuko Sakurai és llicenciada en Filologia Japonesa per la Universitat de Housei, Japó. Va treballar com a editora en diverses editorials de Tòquio. Ja a Madrid, va ser editora de la revista Japonesa. De 2006 a 2015 va ser professora de japonès a Casa Àsia i a la Fundació Japó, etc. fins a un nou retorn al Japó. Allà, ha estat intèrpret i guia oficial d’idioma espanyol des del 2017. També ha traduït el catàleg de l’exposició de Tetsuya Ishida (Museu Reina Sofia, 2019), de l’obra “100 tapes” (Aldeasa), entre d’altres. A més, és mestra de cal·ligrafia japonesa per Nihon shodo kyouiku Gakkai (2019). Ara ha tornat un cop més a Madrid.

06/09/2021
Del 6 de setembre al 28 de febrer de 2022.
Online.
Consultar cursos i preus.
Casa Àsia i Fundació Japó, Madrid.