05/10/2020 | | Activitats > Educació

Casa Àsia obre les inscripcions per al primer semestre del l’any acadèmic 2020-2021 dels cursos de japonès JFS, dissenyats i elaborats per la Japan Foundation. Aquests cursos estan basats en els estàndards d’ensenyament de la Japan Foundation, abreujats com a JFS, que s’ajusten al seu torn al MECR, el marc comú de referència a Europa per a l’ensenyament de les llengües, un marc que divideix l’ensenyament en un total de sis nivells (A1-C2), i que ja s’utilitza en els centres d’idiomes de les principals universitats ia les escoles oficials d’idiomes.

Aquests cursos són impartits per professores natives experimentades i amb una preparació específica de la Japan Foundation.

Consulta les dates i horaris que més t’interessen:

Curs online «ldioma japonès Marugoto avançat – nivell A1-2 (matí-ritme lent)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A1-2 (matí)»

Curs online «ldioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-1 (matí-ritme lent)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-1 (tardes)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-1 (matí)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-2 (tardes)»

Curs online «ldioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-3 (matí-ritme lent)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-3 (matí)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-4 (tardes)»

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-5 (tardes)»

Curs online «ldioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-5 (tarda)»

Professores:

Taeko Kojima es va graduar a la Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d’una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d’ensenyament de l’idioma japonès per a estrangers dissenyat per Fundació Japó) i del qual la Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des del 2009.

Naoko Sato és llicenciada en Educació i Sociologia per la Universitat de Tsuru, i ha realitzat diversos cursos i activitats formatives sobre l’ensenyament de l’idioma japonès com a llengua estrangera. Com a professora té una rica experiència en l’ensenyament del japonès a tots els nivells, des inicials a avançats. Tot i que ha utilitzat diversos mètodes d’ensenyament cal destacar el seu coneixement del mètode Marugoto. És professora d’idioma japonès a Casa Àsia des de 2015.

Etsuko Sakurai és llicenciada en Filologia Japonesa per la Universitat de Housei, Japó. Va treballar com a editora en diverses editorials de Tòquio. Ja a Madrid, va ser editora de la revista japonesa. De 2006 a 2015 va ser professora de japonès a Casa Àsia i a la Fundació Japó, etc. fins a un nou retorn al Japó. Allà, ha estat intèrpret i guia oficial d’idioma espanyol des del 2017. També ha traduït el catàleg de l’exposició de Tetsuya Ishida (Museu Reina Sofia, 2019), de l’obra “100 tapes” (Aldeasa), entre d’altres. A més a més, és mestra de cal·ligrafia japonesa per Nihon shodo kyouiku Gakkai (2019). Ara ha tornat un cop més a Madrid.

Akiko Imoto, filòloga en llengua japonesa i DEA en lingüística general (UB). Professora del curs de japonès acreditada per la Fundació Japó i professora associada de la UPF. Es dedica a l’ensenyament de l’idioma japonès a Barcelona des de fa més de 20 anys. Traductora de la literatura japonesa a l’espanyol: El diari de la dama Murasaki Shikibu (Satori), Yukio Mishima, Els sabres (Aliança), Somnis i somnis d’una dama d’Heian (Atalanta) entre d’altres. Periodista en ràdio-difusió. Col·laboradora de NHK, va ser directora de programes radiofònics a Ràdio Tampa (actual Ràdio Nikkei), Tòquio Japó.

Naoko Takatsuka, màster en Educació i Graduate Diploma of Education (japonès com a llengua estrangera) a la Universitat de Monash (Austràlia) i estudis universitaris en lingüística comparativa i ensenyament del japonès com a llengua estrangera a Tòquio. Imparteix classes d’idioma japonès a Casa Àsia i és supervisora de professors en una escola bressol japonesa de Barcelona. Ha treballat a The Japan Foundation a Japó, Tailàndia i Austràlia, impartint tallers a professors, i redactant llibres i materials en línia per a l’aprenentatge de l’japonès. S’ha dedicat a l’ensenyament de japonès durant més de 19 anys.

Machiko Watanabe, grau en relacions internacionals i llicenciada en l’ensenyament de japonès. Al Japó ha estat professora de japonès per a estrangers en diverses acadèmies i una universitat. A Barcelona ha participat en l’organització d’intercanvis lingüístics de Casa Àsia de japonès-català / castellà i ha estat professora de japonès de nens i nenes amb pare i / o mare japonès a Hoshuko Barcelona. En l’actualitat és professora de japonès acreditada per la Fundació Japó a Casa Àsia des de 2015.

05/10/2020 – 15/02/2020
Del 2 de setembre al 15 de febrer.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir.
Consultar cursos i preus.
Casa Àsia