22/03/2021 | | Activitats > Cultura
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Casa Àsia obre les inscripcions per al tercer semestre del l’any acadèmic 2020-2021 dels cursos de japonès JFS, dissenyats i elaborats per la Japan Foundation. Aquests cursos estan basats en els estàndards d’ensenyament de la Japan Foundation, abreujats com a JFS, que s’ajusten al seu torn al MECR, el marc comú de referència a Europa per a l’ensenyament de les llengües, un marc que divideix l’ensenyament en un total de sis nivells (A1-C2), i que ja s’utilitza en els centres d’idiomes de les principals universitats ia les escoles oficials d’idiomes.

Aquests cursos són impartits per professores natives experimentades i amb una preparació específica de la Japan Foundation.

Consulta les dates i horaris que més t’interessen:

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-1 (dimarts i dijous: de 17.00 h a 19.00 h)”

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-1 (dimarts i dijous: de 19.00 h a 21.00 h)”

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A1-2 (dilluns: de 10.00 h a 12.00 h)”

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell A2-4 (dilluns i dimecres: de 19.00 h a 21.00 h)”

Curs online: «Idioma japonès Marugoto avançat – nivell B1-1 (dijous i divendres: de 12.00 h a 14.00 h)”

Professores:

Akiko Imoto, filòloga en llengua japonesa i DEA en lingüística general (UB). Professora del curs de japonès acreditada per la Fundació Japó i professora associada de la UPF. Es dedica a l’ensenyament de l’idioma japonès a Barcelona des de fa més de 20 anys. Traductora de la literatura japonesa a l’espanyol: El diari de la dama Murasaki Shikibu (Satori), Yukio Mishima, Els sabres (Aliança), Somnis i somnis d’una dama d’Heian (Atalanta) entre d’altres. Periodista en ràdio-difusió. Col·laboradora de NHK, va ser directora de programes radiofònics a Ràdio Tampa (actual Ràdio Nikkei), Tòquio Japó.

Naoko Takatsuka, màster en Educació i Graduate Diploma of Education (japonès com a llengua estrangera) a la Universitat de Monash (Austràlia) i estudis universitaris en lingüística comparativa i ensenyament del japonès com a llengua estrangera a Tòquio. Imparteix classes d’idioma japonès a Casa Àsia i és supervisora de professors en una escola bressol japonesa de Barcelona. Ha treballat a The Japan Foundation a Japó, Tailàndia i Austràlia, impartint tallers a professors, i redactant llibres i materials en línia per a l’aprenentatge de l’japonès. S’ha dedicat a l’ensenyament de japonès durant més de 19 anys.

Taeko Kojima es va graduar a la Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d’una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d’ensenyament de l’idioma japonès per a estrangers dissenyat per Fundació Japó) i del qual la Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des del 2009.

Etsuko Sakurai es licenciada en Filología Japonesa por la Universidad de Housei, Japón. Trabajó como editora en varias editoriales de Tokio. Ya en Madrid, fue editora de la revista japonesa. De 2006 a 2015 fue profesora de japonés en Casa Asia y en Fundación Japón, etc. hasta un nuevo regreso a Japón. Allí, ha sido intérprete y guía oficial de idioma español desde 2017. También ha traducido el catálogo de la exposición de Tetsuya Ishida (Museo Reina Sofia, 2019), de la obra “100 tapas” (Aldeasa), entre otros. Además, es maestra de caligrafía japonesa por Nihon shodo kyouiku gakkai (2019). Ahora ha regresado una vez más a Madrid.

22/03/2021
Del 22 de març al 26 de juliol de 2021.
Online.
Consultar cursos i preus.
Casa Àsia i Fundació Japó, Madrid.