01/03/2022 | Activitats > Cultura
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Els cursos de llengua persa de Casa Àsia tenen per objectiu, en aquesta primera etapa, proporcionar una primera aproximació a la llengua persa, tot ensenyant els elements bàsics com l’alfabet, les bases gramaticals, i la formació de frases simples. En els cursos no faltarà informació sobre la cultura persa, la història de l’Iran i d’altres disciplines que ajudin a l’alumne a adquirir una comprensió bàsica de l’entramat d’aquesta cultura i la seva importància a l’Orient Mitjà, Àsia Central, el Caucas, l’Índia i l’Imperi Otomà.

Els cursos s’imparteixen segons el criteri de nivells normatiu establert per la Fundació Sa’vaig donar de l’Iran (N, A, B1, B2, B3, C1, C2), éssent aquest curs equivalent a la continuació i finalització de l’nivell N i iniciació de l’ A1-1.

Consulta els diferents nivells que oferim:

Curs online «Iniciació a l’idioma persa: nivell N – part 1»

Segon trimestre

Dijous de 18.00 h a 20.00 h CET

03/03/2022 – 16/06/2022

Curs online «Iniciació a l’idioma persa: nivell N – part 2»

Segon trimestre

Dimarts de 18.00 h a 20.00 h CET

01/03/2022 – 14/06/2022

Qualsevol alumne/a que vulgui entrar al grup però no hagi cursat el nivell anterior a Casa Àsia haurà de fer una prova de nivell. Haureu d’enviar un email a [email protected] indicant:

1. Nom i cognoms
2. DNI
3. Telèfon fix/mòbil
4. Email
5. Tota la informació possible sobre el nivell actual d’hindi: on ha estudiat, amb quins llibres de text, quants anys, si ha estat alguna vegada estudiant/vivint a Iran, etc.
6. Indiqueu l’horari que preferiu per fer la prova (matí o tarda) o INDIFERENT si podeu acudir en ambdós horaris.

Professora:

Tea Vardosanidze és traductora i intèrpret de llengua persa. Diploma de Postgrau en llengua i literatura persa per la Universitat Ivane Javakhishvili de Tbilissi. Curs de Post-grau en llengua i literatura persa per la Universitat ‘Albereda Tabataba’i i Institut Az-Zahra de Teheran. Doctora per la Universitat Autònoma de Madrid en Estudis Artístics, Literaris i de la Cultura, compta amb diverses publicacions sobre les dones escriptores i la modernitat a l’Iran. Professora de persa en la Universitat d’Ivane Javakhishvili de Tbilissi. Especialitzada en interpretació institucional amb una àmplia experiència en trobades internacionals amb delegacions oficials en el marc de conferències i negociacions.

01/03/2022

Del 22 de febrer al 9 de juny de 2022.

Online.

Consultar cursos i preus.

Casa Àsia i la Conselleria d’Educació de l’Ambaixada de la R.I. de l’Iran.