28/09/2021 | | Activitats > Cultura
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Els cursos de llengua persa de Casa Àsia tenen per objectiu, en aquesta primera etapa, proporcionar una primera aproximació a la llengua persa, tot ensenyant els elements bàsics com l’alfabet, les bases gramaticals, i la formació de frases simples. En els cursos no faltarà informació sobre la cultura persa, la història de l’Iran i d’altres disciplines que ajudin a l’alumne a adquirir una comprensió bàsica de l’entramat d’aquesta cultura i la seva importància a l’Orient Mitjà, Àsia Central, el Caucas, l’Índia i l’Imperi Otomà.

Els cursos s’imparteixen segons el criteri de nivells normatiu establert per la Fundació Sa’vaig donar de l’Iran (N, A, B1, B2, B3, C1, C2), éssent aquest curs equivalent a la continuació i finalització de l’nivell N i iniciació de l’ A1-1.

Consulta els diferents nivells que oferim:

Curs online «Iniciació a l’idioma persa: nivell N – part 1»

Curs online «Iniciació a l’idioma persa: nivell N – part 2»

Professora:

Tea Vardosanidze és traductora i intèrpret de llengua persa. Diploma de Postgrau en llengua i literatura persa per la Universitat Ivane Javakhishvili de Tbilissi. Curs de Post-grau en llengua i literatura persa per la Universitat ‘Albereda Tabataba’i i Institut Az-Zahra de Teheran. Doctora per la Universitat Autònoma de Madrid en Estudis Artístics, Literaris i de la Cultura, compta amb diverses publicacions sobre les dones escriptores i la modernitat a l’Iran. Professora de persa en la Universitat d’Ivane Javakhishvili de Tbilissi. Especialitzada en interpretació institucional amb una àmplia experiència en trobades internacionals amb delegacions oficials en el marc de conferències i negociacions.

28/09/2021
Del 28 de setembre al 17 de febrer de 2022.
Online.
Consultar cursos i preus.
Casa Àsia i la Conselleria d’Educació de l’Ambaixada de la R.I. de l’Iran.