10/06/2024 | Activitats > Cultura
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Casa Àsia, en col·laboració amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona, ​​ofereix un curs intensiu de xinès adreçat a aquelles persones que mai no han estudiat xinès, però voldrien aprendre el bàsic per manejar-se en les situacions més habituals durant un viatge a la Xina.

Quin nivell és adequat? Cap, és per a persones que mai no hagin estudiat xinès o que tinguin coneixements mínims de la llengua.

Contingut : en finalitzar el curs l’alumnat podrà mantenir converses senzilles a restaurants, botigues, estacions de tren i metro, i durant trobades amb xinesos. També podreu conèixer la cultura xinesa relacionada amb llocs turístics, gastronomia, souvenirs típics, etc.

Materials:

Materials didàctics: materials electrònics (booklet) creats específicament per a aquest curs, inclosos al preu.

Professors:

Xiaoyan Guo , doctora en Llengua Espanyola i les seves Literatures (per la Universitat Complutense de Madrid), màster en Espanyol com a Segona Llengua (UCM), TICs en Educació: Anàlisi i Disseny de Processos, Recursos i Pràctiques Formatives (USAL), i llicenciatura en Administració de Turisme i Anglès (Xi’an International Studies University, 西安外国语大学). Experiència de més de 12 anys a l’ensenyament de llengua i cultura xineses, actualment ensenya xinès a la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​la Universitat Pontifícia Comillas i la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

Yingfeng Xu , doctora en Traducció i Ciències de Llenguatge per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment és coordinadora de docència de l’Institut Confuci de Barcelona. Compta amb més de 10 anys en l’ensenyament i la recerca de l’idioma xinès com a llengua estrangera a universitats, EOI i diferents institucions.

Consulta els diferents grups i horaris que oferim:

Curs online de xinès per a viatges

Dilluns a divendres de 19.00 h a 21.00 h CEST

10/06/2024 – 14/06/2024

10/06/2024

Consulteu dates i horaris.

Online.

Consulteu cursos i preus.

Casa Àsia i Fundació Institut Confuci Barcelona