06/09/2021 | Activitats > Cultura
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Casa Àsia obre les inscripcions per al primer semestre del l’any acadèmic 2021-2022 dels cursos de japonès JFS, dissenyats i elaborats per la Japan Foundation. Aquests cursos estan basats en els estàndards d’ensenyament de la Japan Foundation, abreujats com a JFS, que s’ajusten al seu torn al MECR, el marc comú de referència a Europa per a l’ensenyament de les llengües, un marc que divideix l’ensenyament en un total de sis nivells (A1-C2), i que ja s’utilitza en els centres d’idiomes de les principals universitats i a les escoles oficials d’idiomes.

Aquests cursos són impartits per professores natives experimentades i amb una preparació específica de la Japan Foundation.

Consulta les dates i horaris que més t’interessen:

Curs online: «Iniciació a l’idioma japonès Marugoto – nivell A1-1 (dilluns: de 17.00 h a 19.00 h)”

Curs online: «Iniciació a l’idioma japonès Marugoto – nivell A1-1 (dijous: de 10.00 h a 12.00 h)»

Curs online: «Iniciació a l’idioma japonès Marugoto – nivell A1-1 (dilluns i dimecres: de 19.00 h a 21.00 h)»

Professores:

Taeko Kojima es va graduar a Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d’una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d’ensenyament de l’idioma japonès per a estrangers dissenyat per la Fundació Japó) i del qual Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des de 2009.

Naoko Sato es licenciada en Educación y Sociología por la Universidad de Tsuru, y ha realizado diversos cursos y actividades formativas sobre la enseñanza del idioma japonés como lengua extranjera. Como profesora tiene una rica experiencia en la enseñanza del japonés a todos los niveles, desde iniciales a avanzados. Aunque ha utilizado diversos métodos de enseñanza cabe destacar su conocimiento del método Marugoto. Es profesora de idioma japonés en Casa Asia desde 2015.

Naoko Takatsuka, màster en Educació i Graduate Diploma of Education (japonès com a llengua estrangera) a la Universitat de Monash (Austràlia) i estudis universitaris en lingüística comparativa i ensenyament del japonès com a llengua estrangera a Tòquio. Imparteix classes d’idioma japonès a Casa Àsia i és supervisora de professors en una escola bressol japonesa de Barcelona. Ha treballat a The Japan Foundation al Japó, Tailàndia i Austràlia, impartint tallers a professors, i redactant llibres i materials en línia per a l’aprenentatge del japonès. S’ha dedicat a l’ensenyament del japonès durant més de 20 anys.

Machiko Watanabe, grau en relacions internacionals i llicenciada en l’ensenyament de japonès. Al Japó ha estat professora de japonès per a estrangers en diverses acadèmies i una universitat. A Barcelona ha participat en l’organització d’intercanvis lingüístics de Casa Àsia de japonès-català/castellà i ha estat professora de japonès de nens i nenes amb pare i/o mare japonesa a Hoshuko Barcelona. Actualment és professora de japonès acreditada per la Fundació Japó a Casa Àsia des de 2015 i professora col·laboradora de la UOC.

06/09/2021

Del 6 de setembre al 28 de febrer de 2022.

Online.

Consultar cursos i preus.

Casa Àsia i Fundació Japó, Madrid.