Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Cultura > ASIA con FUSIÓN

ASIA con FUSIÓN

ASIA con FUSIÓN IMG2

Un any més, Casa Àsia, juntament amb la Fundació Japó Madrid, vol posar l'accent asiàtic a la nit madrilenya a través de diverses actuacions que acostaran al públic local les novetats i la tradició de les arts escèniques a Àsia.

ENTRADES ESGOTADES

«ÀSIA amb FUSIÓ» és el nom de l'espectacle que se celebrarà al teatre del Centre Cultural Conde Duque la nit del 17 de setembre, amb un cartell encapçalat per la reputada banda japonesa Pe’z, grup que s'ha guanyat l'apel·lació de The Samurai Jazz Band. La seva actuació anirà precedida per Sorum, banda formada, en la seva majoria, per joves coreanes que utilitzen instruments tradicionals per tocar ritmes contemporanis. Finalment, la nota de fusió la posarà la ballarina Sohini Roychowdhury, que amb la seva troupe Sohinimoksha oferirà un espectacle de danses de l'Índia.

«ÀSIA amb FUSIÓ» continua d'aquesta manera amb la programació anual de la nit asiàtica iniciada en 2006 amb la participació de Casa Àsia a La noche en blanco, que s'ha vingut celebrant cada any al mes de setembre. Propostes com la «Plaça Àsia» (2010) o la «Ruta Asiàtica» (2009), per citar les dues últimes edicions, s'havien guanyat ja un públic fidel a les manifestacions artístiques provinents d'Àsia que es podien trobar en el marc de l'esdeveniment cultural més popular de la ciutat.

Davant la nova periodicitat de La nit en blanc, ara biennal, Casa Àsia, aquest any de la mà de la Fundació Japó Madrid, dóna llum a «ÀSIA amb FUSIÓ», programa que pretén continuar familiaritzant als madrilenys amb les arts escèniques tant contemporànies com tradicionals que procedeixen d'aquest continent.

De la proposta d'aquest any destaca l'actuació dels japonesos Pe’z, la participació de la qual a la nit asiàtica madrilenya s'emmarca en una gira espanyola que durà a la prestigiosa jam band, a més de Madrid (17 de setembre), a València (20 de setembre), Barcelona (22 de setembre), Bilbao (24 de setembre) i Avilés (25 de setembre). A Barcelona actuaran dins del Festival Àsia, la gran cita amb la cultura asiàtica que se celebra entre el 16 i el 25 de setembre a la Ciutat Condal.

LES ACTUACIONS

SOHINIMOKSHA (Índia)
Espectacle de fusió de danses clàssiques i contemporànies de l'Índia.
Sohini Roychowdhury va néixer en Calcuta en el si d'una família de músics il·lustres, va començar a estudiar el ball indi clàssic als vuit anys. Sohinimoksha, la seva companyia de dansa, combina el millor dels dos mons –una formació conservadora clàssica i una perspectiva moderna i innovadora.

SORUM (Corea del Sud)
Ritmes contemporanis d'instruments tradicionals coreans.
La riquesa de Sorum, grup d'origen coreà, radica en el fet que mostra la música tradicional d'una forma nova i popular, fent un original ús dels instruments tradicionals coreans, per a, basant-se en la música folklòrica del país, tocar ritmes contemporanis.

PE’Z - The Samurai Jazz Band (Japó)
Presentem per primera vegada a Espanya a Pe' z, una de les més prestigioses jam bands del Japó.
L'original estil de’Pe z és el resultat de combinar una base de jazz amb els més diversos estils musicals (des del rock i el pop fins al funky, l'ska o les músiques llatines), sempre sense perdre la seva identitat cultural, és a dir, la tradició musical japonesa. Aquest és un estil únic, que els ha fet mereixedors de l'àlies The Samurai Jazz Band.

Data
17/09/2011 20:00 h
Horari
Dissabte, 17 de setembre de 2011, a les 20.00 h
Lloc
Teatro Conde Duque
C/ Conde Duque, 11
28015 Madrid
Organitza
Organitzat per Casa Àsia i la Fundació Japó, amb la col·laboració del Centre Cultural Conde Duque, Ambaixada de la República de Corea, Centre Cultural Coreà i la Fundació Col·legis Majors MAEC-AECID, amb el patrocini de Japan Airlines i Room Mate
Ponent
Entrada exclusivament amb invitació.
Recollida d'entrades: del 12 al 16 de setembre de 2011, de 10.00 h a 20.00 h, a InfoÀsia, Centre Casa Àsia-Madrid (Palau de Miraflores - Carrera de San Jerónimo,15 · 28014 Madrid) i a la Fundació Japó (C/ Almagro, 5 · 28010 Madrid).
Màxim 2 entrades per persona fins a completar aforament i fins a 5 minuts abans del començament de l'espectacle.
  • /swf/player.swf?videourl=/media/asset_publics/resources/000/017/222/original/PROMO_PE_Z_DEFINITIU.mp4&fotourl=/keyframes/17222.jpg&barcolor=99C1FD&streaming=true
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest