Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Curs: "Introducció a l'embolcall japonès - nivell 1" CANCEL·LAT

Curs: "Introducció a l'embolcall japonès - nivell 1" CANCEL·LAT

Curso:

La cultura tradicional del Japó atorga una importància especial al embolcall d'objectes, tant per motius higiènics com a rituals o socials. L'embolcall japonès expressa cura, dedicació i atenció tant cap a l'objecte com cap a qui el rep. És una manera de purificar el que ha de ser lliurat i regula el que pot i ha de ser expressat entre persones. Normalment segueix estrictes normes d'etiqueta.

En aquest curs els estudiants trobaran una introducció general als usos socials del regal al Japó i les diferents tècniques i materials que s'empren. Aprendran el seu protocol i estètica, aquells símbols, colors, objectes i nombres apropiats per a cada ocasió de regal, mentre practiquen embolcalls per a diferents tipus d'objectes i situacions formals i informals.

Són tècniques fàcils, divertides i accessibles a qualsevol persona sense requerir especials habilitats artístiques. A les classes es faran servir materials audiovisuals de suport, però no cal desxifrar diagrames d'origami.

COM MATRICULAR-SE
1. Ingrés de l'import de matrícula i, si és el cas, del material, al número de compte 0081 0556 76 0001063309 (Banc Sabadell Atlàntic), a nom de Casa Àsia, especificant nom, cognoms de l'alumne i el codi del curs.
2. Enviament del comprovant de pagament a casaasia@casaasia.es especificant nom, cognoms, DNI, NIE o passaport, correu electrònic, telèfon de l'alumne i el codi del curs.
3. Un cop rebut el comprovant de pagament amb les dades sol·licitades, Casa Àsia es posarà en contacte amb l'alumne.
4. La plaça només es garanteix previ pagament del curs, enviament del comprovant de pagament a casaasia@casaasia.es i confirmació per part de Casa Àsia que la inscripció ha estat acceptada. En el cas que el curs estigués complet Casa Àsia realitzaria la devolució de l'import.
5. Casa Àsia es reserva el dret de poder anul·lar el curs, en aquest cas procedirà a la devolució total de l'import de la matrícula
6. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l'import de la matrícula per causes alienes a Casa Àsia

Data
06/11/2013 > 11/12/2013
Horari

Del 6 de novembre a l'11 de desembre, cada dimecres, d'11.30 h a 13.30 h
Total 12 h, 6 sessions de 2 h

 

Lloc
Seu de Casa Àsia
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Recinte Modernista
Pavelló St. Manuel
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona
Entrada

96 euros + 65 euros de material
Número de places: mín. 7 i màx. 12 persones
Codi del curso

[ENVJAP1]

Organitza
Casa Àsia
Ponent
Origlam, artista i mestra d'origami i art en paper. El seu treball se centra en la transmissió de l'origami japonès pur i la recuperació històrica de plecs de la tradició japonesa. El seu treball ha aparegut en mitjans com Habitania, El Mueble, El País, GQ, amb nombroses col·laboracions en publicitat, decoració, esdeveniments o estilisme de moda per a grans marques com Hermes o Shiseido. Ha impartit els primers cursos universitaris d'origami a Espanya i el seu llibre Washi Ningyo: kimonos y muñecas japonesas de papel ha estat publicat per Editorial Oceà. Dirigeix ​​actualment el laboratori d'innovació i paper i+Paper de Medialab a Madrid.

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest