Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Cultura > Cicle de cinema: “Nits de cinema oriental”

Cicle de cinema: “Nits de cinema oriental”

Ciclo de cine: “Nits de cinema oriental” IMG2

El Festival Nits de cinema oriental de Vic arriba de nou a Casa Àsia amb una selecció de cinc llargmetratges destacats de la programació de la passada edició. Casa Àsia comparteix amb aquest festival la complicitat per a la promoció del cinema asiàtic i de les cinematografies locals del continent, motiu pel qual cada any renoven l’acord per oferir al públic una part de la seva programació més rellevant.

Arrel del desè aniversari d’aquest festival, Casa Àsia projectarà la gran producció comercial Wu Dang, juntament amb obres de format més íntim i quotidià com ara No puedo vivir sin ti o Go grandriders! Els Cinemes Girona acolliran les projeccions, dels títols més recents dels directors Leon Dai (Taiwan), Cheng Er (Xina), Daigo Matsui (Japó), Patrick Leung (Hong Kong/ Xina) i Hua Tien-Hau (Taiwan).

Programa:

Dissabte, 31 de maig de 2014 a les 20.00 h
No puedo vivir sin ti, Leon Dai (Taiwán, 2009) 93´ VOSC
L'amor d'un pare pel seu fill és incondicional, un vincle que no es pot trencar. Però de vegades, la burocràcia governamental pot interferir. Li Wu-hisung viu en una zona portuària en Taiwan amb la seva filla petita. Com no té treball, realitza les tasques més arriscades dels vaixells per a guanyar diners. Quan intenta fer el correcte matriculant a la seva filla a l'escola, el govern decideix que el millor per a la nena és llevar-li la custòdia al seu pare. Li Wu-hisung farà tot el possible per a recuperar-la, fent públic el seu cas en els mitjans de comunicació. Seleccionada per Taiwan com a candidata  optar a l’Oscar 2010 dins la categoria de pel·lícules de parla no anglesa.

Dissabte, 7 de juny de 2014 a les 20.00 h
Lethal Hostage, Cheng Er (China, 2012) 109´ VOSC
Quan el cop organitzat per uns narcotraficants surt malament, un d'ells acaba segrestant a la filla d'un dentista, durant 10 anys. Incapaç d'acabar amb la seva vida, acabarà iniciant una relació amb ella que es posarà en perill durant una última missió.

Dissabte, 14 de juny de 2014 a les 20.00 h
Afro Tanaka, Daigo Matsui (Japón, 2012) 114´ VOSC
Un jove amb el cabell a lo afro s'enamora per primera vegada. Com no té experiència amb les dones, els seus amics l’ajuden traçant el pla perfecte per a conquistar-la. Aquesta és l’hilarant adaptació del famós manga, de Masaharu Noritsuke, que es va convertir en la comèdia japonesa més taquillera del 2012.

Dissabte, 21 de juny de 2014 a les 20.00 h
Wu Dang, Patrick Leung (Hong Kong/China, 2012) 100´ VOSC
Durant els primers anys de la República de Xina, s’escampen els rumors sobre el tresor de la muntanya Wudang. Un americà organitza una competició d'arts marcials taoistes en un temple, introduint a la seva filla com a competidora amb la intenció d’aconseguir aquest tresor. Entre els competidors també es troba un deixeble de Wudang i, aviat començaran, les tensions entre els seguidors dels diferents estils, encara que també sorgirà l'amor entre una lluitadora de Tai chi coreana i l'americà.

Dissabte, 28 de juny de 2014 a les 20.00 h
Go Grandriders!, Hua Tien-Hau (Taiwán, 2013) 85´ VOSC
L’aventura d’aquesta pel·lícula la protagonitzen un grup d’octogenaris que donaran la volta a la illa de Taiwan -més de 1.000 quilòmetres- amb moto i en trams repartits en poc més d'una setmana. La sinopsi, a banda de curiosa, pot resultar més o menys atractiva per l'espectador. Del que no hi ha dubte, però, és que l’autenticitat i esperit dels seus protagonistes acaben connectant amb el públic. La pel·lícula és tremendament vitalista, fins al punt que d’haver estat realitzada amb uns altres protagonistes, aquesta hagués estat excessiva. Però amb ells no, aquests avis són meravellosos.

Data
31/05/2014 > 28/06/2014
Horari
Del 31 de maig al 28 de juny de 2014
Lloc
Cinemes Girona
c/ Girona, 175
Barcelona
Entrada

Preu de l'entrada: 2,50 euros
Abonats i socis del Cinema Girona: 1 euro

Aforament limitat

Organitza
Organitzat per Casa Àsia, Festival Nits de Cinema Oriental i Cinemes Girona

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest