Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Política i Societat > Presentació del llibre: “Ikigai. Los secretos de Japón para una vida larga y feliz"

Presentació del llibre: “Ikigai. Los secretos de Japón para una vida larga y feliz"

Presentación del libro:

Amb motiu de la publicació d’aquest llibre, Casa Àsia organitza una xerrada amb el co-autor Francesc Miralles sobre els secrets per una vida llarga i feliç a través del testimoni dels habitants de Okinawa, l’illa japonesa més antiga del món. El significat d’aquesta paraula és “raó de viuer”, i és que tot el món té un “ikigai” en el seu interior.

L’origen d’aquest assaig es troba en la vivència amb la cultura japonesa d’Héctor García (autor de “Un Geek en Japón), que porta dotze anys vivint a Japó, i Francesc Miralles que a més a més participa amb l’escriptura a l’obra. Els dos van emprendre la seva aventura a Okinawa des d’on van tenir el plaer d’entrevistar als seus habitants i compratir el seu “ikigai”.

Presenten:
Teresa Gutiérrez del Álamo, directora del Centre Casa Àsia-Madrid

A carrèc de:
Francesc Miralles, coautor de “Ikigai”

Data
14/12/2016 19:00 h
Horari
Dimecres 14 de desembre a les 19.00 h
Lloc
Centre Casa Àsia-Madrid
Palacio del Marqués de Cañete
c/ Mayor 69, 1º planta
Aula 1
Madrid

Entrada
Entrada gratuïta. Confirmació d'assistència: casaasia-madrid@casaasia.es
Organitza
Casa Àsia
Ponent

Francesc Miralles, periodista especialitzat en psicología i espiritualitat, a més de músic i amant literari, la seva novel•la “amor en minúscula” ha estat traduïda a 23 idiomes. El seu assaig “Ikigai, sobre els secrets dels centenaris japonesos”, escrit juntament amb l’Héctor García, ha superat ja les 30 traduccions, generant un fenòmen en tot el món. Aquesta setmana ha presentat el seu nou llibre “Un rayo de esperanza” per l’editorial Plataforma.


Héctor García, conegut com Kirai, va saltar a la fama pel seu blog www.kirainet.com escrit des de Japó. Després d’estudiar Enginyeria Informàtica a Alacant i fer una breu estada al CERN a Suïssa se’n va anar a Japó on ja porta dotze anys vivint.

 

 

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest