Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Curs: "Aprofundir en la pràctica del ioga" CANCEL·LAT

Curs: "Aprofundir en la pràctica del ioga" CANCEL·LAT

Curso

Són moltes les persones que practiquen ioga perquè senten que els aporta una millora en el seu benestar tant físic com mental. També hi ha un bon nombre de persones que arran de la seva pràctica han decidit formar-se com a professors de ioga per aprofundir-ne més i és comú que en aquest cas l'ala filosòfica quedi fluixa. Què significa realment el ioga?, quina saviesa ens transmet una tradició mil·lenària en ple segle vint-i-u?, quina és la finalitat del ioga i quin sentit té per a nosaltres?

Aquest curs està destinat a totes aquelles persones que vulguin aprofundir en la seva pràctica del ioga a través de la saviesa que es va transmetre a l'Índia fa com a mínim dos mil·lennis i mig com una via per alliberar-nos del patiment. L'estudi i l'auto-indagació són dos pilars fonamentals per a una pràctica ferma que ens condueixi a descobrir la llum que brilla en el centre dels nostres cors. Molt adequat per a professors i practicants de ioga, persones ja hagin practicat meditació, aquells que senten atracció per la saviesa de l'Índia. Totes les persones que se sentin atretes per aprofundir en si mateixes a través de la filosofia. Tot i que no és estrictament necessari tenir coneixements previs, sí que es recomana tenir algunes nocions, que es poden adquirir a través d'alguna lectura introductòria.

Els assistents han de portar roba còmoda, una estoreta, una manteta i un coixí de meditació.

Es tracta d'un curs filosòfic-pràctic (practicarem tan físicament com a través de la filosofia) que pretén proporcionar a la nostra pràctica habitual i a les nostres classes, en cas que siguem professors, una dimensió més profunda.

Data
25/03/2017 10:00 h
Horari

25 de març de 2017

De 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h

Lloc
La Térmica
Avenida de los Guindos, 48
Málaga
Entrada
45 euros
Organitza
Casa Àsia i La Térmica
Ponent
Montserrat Simón és llicenciada en Filosofia per la UAB. Té un Postgrau en Història de les Religions per la UB i és Diplomada en Sànscrit per la BHU (Varanasi, Índia). Professora de Ioga formada en diverses escoles. Actualment segueix enriquint la seva formació amb l'escola de Ioga i Filosofia pràctica S'Om Mallorca, amb qui col·labora al seu torn com a docent. Ha practicat ioga des del 2004 (a Espanya i a l'Índia) i s'ha format com a Professora de Ioga Terapèutic. Ha cursat i segueix aprofundint en una tècnica d'escolta corporal, procedent de la psicologia humanista coneguda com a Focusing. A més del ioga imparteix classes de Filosofia Índia en diferents centres, fent de la saviesa de les tradicions alguna cosa comprensible i aplicable a la nostra vida diària. Col·labora habitualment a la revista VerdeMente i en www.psiquentelequia.com, amb articles de reflexió i divulgació.

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest