Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Viatges > Jornada “Àsia a la maleta”: Austràlia

Jornada “Àsia a la maleta”: Austràlia

Jornada “Asia en la maleta”: Australia IMG2

En aquesta primera trobada de la sèrie “Àsia ea la maleta”, viatgers amb perfils variats parlaran dels seus periples a diversos llocs d'Àsia i el Pacífic i Carlos Díaz Marquina, escriptor i secretari del consell de l'Australia Spain Business Association, ens presentarà el seu llibre “Paisatges de vida i de frontera”*.

En ell narra les seves peripècies per Austràlia acompanyat pel seu nebot José Joaquín. L'autor, a més a més, ens parla de la fundació del país, de la seva cultura aborigen i de la seva evolució històrica, informació imprescindible per comprendre la realitat australiana.

De la mà d'aquests viatgers visitarem les ciutats de Sidney i Melbourne i l'arc de costa que les separa, la Gran Barrera de Coral, els boscos tropicals de Daintree, el Territori del Nord, des de Darwin al parc Kakadú, el parc Lichtfield, i la Great Ocean Road.

Amb la història del viatge com a fil conductor, els viatgers desentranyaran la idiosincràsia dels australians i les peculiaritats i originalitat d'un país que és gairebé un continent.

Programa

19:00 h
Paraules de benvinguda
Teresa Gutiérrez del Álamo, directora de programes, Casa Àsia-Madrid

19:10 h
Carlos Díaz Marquina, escriptor i secretari del consell de ASBA
José Joaquín Díaz Monge, assistent d'ASBA i viatger

20:00 h
Sessió de preguntes / respostes

*Llibre patrocinat principalment per ASBA

Data
16/03/2017 19:00 h
Horari
Dijous 16 de març a les 19.00 h
Lloc
Centre Casa Àsia-Madrid
Palacio de Cañete
c/ Mayor 69, 1ª planta
Madrid

Entrada
Entrada lliure fins a completar l'aforament.
Organitza
Casa Àsia

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest