Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Cultura > Trobada Llibres: "Resonancias orientales en la obra de Juan Navarro Baldeweg. La vuelta de Hiroshige

Trobada Llibres: "Resonancias orientales en la obra de Juan Navarro Baldeweg. La vuelta de Hiroshige

Encuentro Libros:

Casa Àsia organitza Trobada Llibres, presentant Ressonancias orientales en la obra de Juan Navarro Baldeweg. La volta de Hiroshige de l'autor santanderí Ramón Rodríguez Llera. En aquesta trobada, que serà moderada per Menene Gras Balaguer, directora de Cultura i Exposicions de Casa Àsia, participaran l'arquitecte Juan Navarro Baldeweg, protagonista del llibre, el seu autor Ramón Rodríguez Llera, doctor en Història de l'Art, i Alfredo Mateos Paramio, director de Photosai, galeria editora d'art  japonès.

Ramon Rodriguez Llera és doctor en Història de l'Art i professor titular d'Història de l'Art i d'Arquitectura a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat de Valladolid, de la qual va ser director entre 1989 i 1993. Ha publicat nombrosos llibres, com La reconstrucción urbana de Santander 1940-1950; En la ruta de Oriente. Cuaderno de dibujo de viajes; Pecios de arquitectura santanderina y Breve historia de la Arquitectura.

El protagonista de Resonancias orientales és Juan Navarro Baldeweg, destacat arquitecte i pintor també nascut a Santander. Catedràtic a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Madrid, ha desenvolupat una dilatada carrera com a arquitecte amb obres com la Casa de la pluja de Santander, els Molins del riu Segura a Múrcia, el Palau de Congresosde Salamanca i el Museu de les Coves d'Altamira , entre d'altres. Com a pintor ha fet nombroses exposicions individuals i ha participat en múltiples mostres col·lectives.

 

Participen:

Ramón Rodríguez Llera, doctor en Història de l'Art i autor del llibre Resonancias orientales en la obra de Juan Navarro Baldeweg.La vuelta de Hiroshige.
Juan Navarro Baldeweg, arquitecte, pintor acadèmic de Belles arts i premi Nacional d'Arts Plàstiques.
Alfredo Mateos Paramio, director de Photosai, galeria editoria d'art japonès.

Modera:
Menene Gras Balaguer, directora de Cultura i Exposicions de Casa Àsia.

Data
30/03/2017 19:00 h
Horari
30 de març a les 19:00 h
Lloc
Centre Casa Àsia-Madrid
Palacio de Cañete
c/ Mayor 69, 1ª planta
Madrid
Entrada
Entrada lliure fins completar l'aforament.
Organitza
Casa Asia i Photosai, amb la colaboració de Swinton&Grant, i en el marc del Japan Art Week.

Documents

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest