Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Cultura > Conferència d'animació japonesa: "El món invisible de l'Studio Ghibli, les claus de l'èxit"

Conferència d'animació japonesa: "El món invisible de l'Studio Ghibli, les claus de l'èxit"

Conferencia de animación japonesa:

Studio Ghibli és, sens dubte, la companyia d'animació japonesa amb major reputació i més coneguda internacionalment. En les seves més de tres dècades de vida, Ghibli ha aconseguit el favor de la crítica i del gran públic, convertint-se en un referent indispensable de la cultura popular internacional. Quin ha estat la fórmula de l'èxit? Per què el cinema d'Hayao Miyazaki i Isao Takahata ha suposat una revolució per al cinema d'animació dins i fora del Japó?
AFORAMENT COMPLET

En aquesta conferència, l'especialista en anime i cinema contemporani japonès, Laura Montero Plata, ens parlarà de les claus de l'èxit de les pel·lícules de l'Studio Ghibli.

A càrrec de:

Laura Montero Plata
Doctora en Història del Cinema per la Universitat Autònoma de Madrid i llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Sant Pablo-CEU. Actualment forma part de la redacció de Fila Siete i de Cuarta Parede i ha publicat en revistes com a Secuencias, Cahiers du Cinéma Espanya, Caimán Cuadernos de Cine, 24 Monthly o Con A de Animación. Ha estat col·laboradora del Festival Cines del Sur i des de 2010 és programadora i co-organitzadora de la Setmana de Cinema Japonès Actual de la EOI de Madrid. És autora del llibre El mundo invisible de Hayao Miyazaki, havent publicat també en diversos idiomes sobre altres autors com Isao Takahata, Satoshi Kon, Kenzō Masaoka, Hirokazu Kore-eda, Kim Jee-woon o Shunji Iwai. Actualment està preparant una obra monogràfica sobre La princesa Mononoke dins de la col·lecció Biblioteca Studio Ghibli de l'editorial Héroes de Papel.

Data
31/03/2017 19:00 h
Horari
31 de març a les 19:00 h
Lloc
Centre Casa Àsia-Madrid
Palacio de Cañete
c/ Mayor 69, 1ª planta
Madrid
Entrada

Imprescindible inscripció prèvia. Entrada gratuïta fins a completar l'aforament.
Enviar un email a l'adreça info@fundacionjapon.es indicant: nom i cognom, telèfon de contacte i nombre de DNI. Tan aviat com la seva inscripció sigui tramitada rebrà un email de confirmació. Donades les característiques de l'esdeveniment, en cas de no poder assistir es prega notificar l'absència amb antelació perquè puguem assignar la seva plaça a aquells interessats en llista d'espera.

A l'entrada de l'edifici serà necessari identificar-se, per tant no oblidin portar el seu document d'identitat.

Organitza
Fundació Japó, amb la colaboració de Casa Àsia

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest