Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Economia i Empresa > Jornada "L'Índia: Oportunitats als mercats TIC i biotecnològic"

Jornada "L'Índia: Oportunitats als mercats TIC i biotecnològic"

Jornada:

Amb 1.300 milions d'habitants, l'Índia compta amb 3.400 universitats que produeixen centenars de milers de nous enginyers cada any. Segons l ’Associació Nacional de Companyies de Software i Serveis de l’Índia, hi ha 3,7 milions d’empleats al sector de les TIC i Gestió dels Processos de Negoci , i unes 16.000 empreses amb presència global a més de 80 països, generant uns ingressos propers als 150.000 milions de dòlars: gairebé un 10% del PIB nacional.

Un altre sector molt lligat a les TICs és sector biotecnològic. El mercat biotecnològic a l'Índia creixerà a un ritme del 30.5% fins al 2025 amb un valor de 100 milions de dòlars. L'Índia ja és la tercera potencia en biotecnologia a l'Àsia i es vol convertir en la farmàcia del món.


Ara és l'hora perquè empreses del sectors TIC i biotecnològic tant catalanes com de la resta de l'estat espanyol es posicionen en el mercat de l'Índia.

 

 

Aprofitant la seva llarga experiència de negocis al subcontinent, Francesc Saez, CEO de yOptimizo y Jorge Navarro, President NQ Lawyers ens donaran una visió dels mercats TIC i biotecnològic al gegant asiàtic i de les oportunitats de negoci derivades de les facilitats per a l'inversió estrangera, l'abundància de talent altament qualificat i la pròpia presència a un dels països més grans i dinàmics del món.

Presenta:

Amadeo Jensana, director, Departament d’Economia i Empresa, Casa Àsia

A càrrec de:
Francesc Saez, CEO de yOptimizo   
Jorge Navarro, President NQ Lawyers

Data
07/04/2017 09:15 h
Horari
7 d'abril a les 9:15 h
Lloc
Seu de Casa Àsia
Recinte Modernista de Sant Pau
Pabelló Sant Manuel
c/ Sant Antoni Mª Claret, 167
Barcelona
Entrada
Entrada lliure fins completar l'aforament.
Organitza
Casa Àsia amb yOptimizo i NQ Lawyers

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest