Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Mediateca > Cicle "Jocs de taula: Kanagawa"

Cicle "Jocs de taula: Kanagawa"

Ciclo

Ets dels que t'agraden els jocs de taula? T'apassiona la cultura japonesa? T'atreuen les dues coses? Siguis de l'equip que siguis la Mediateca Casa Àsia et convida a conèixer el Japó a través de Kanagawa, un joc de taula en el qual gràcies a un dinamitzador aprendràs les mecàniques del joc.

Et convidem a passar una divertida tarda de tardor, convertint-te en l'estudiant més prestigiós del mestre Hokusai i obtenint una diversitat de diplomes que acrediten al millor estudi de pintura a Kanagawa.

El joc està inspirat en el segle XIX de Katsushika Hokusai, representant de les anomenades pintures del món flotant, tècnica de gravat coneguda com "ukiyo-e", l'obra del qual més coneguda internacionalment, és La gran ona de Kanagawa. Hauràs de seguir els ensenyaments del mestre, ampliar els teus coneixements o posar-los en pràctica a través de les seves lliçons que es convertiran en diplomes, els quals et capacitaran per a pintar llenços amb paisatges d'arbres, animals, persones o edificis en una estació de l'any o bé hauràs millorar i ampliar l'estudi amb pinzells i colors per adquirir el major nombre de tècniques de pintura possibles.

Un joc de taula de 2 a 4 jugadors amb més de 10 anys i d'una durada de 45 minuts aproximadament en què ens transformarem en aprenents del mestre Hokusai que ens ensenyarà tot el que sap del canvi d'estacions i el color per retratar cada d'elles i així aconseguir convertir-nos en assistents digne del seu mestratge.

Data
25/10/2017 19:00 h
Horari
Dimecres 25 d'octubre de 19.00 h a 20.30 h
Lloc
Seu de Casa Àsia 
Recinte Modernista de Sant Pau
Pavelló de Sant Manuel 
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona
Entrada
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.
Organitza
Casa Àsia i Devir Iberia

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest