Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Política i Societat > Jornada "Àsia a la maleta: Uzbekistan"

Jornada "Àsia a la maleta: Uzbekistan"

Jornada

En aquesta trobada de la sèrie "Àsia a la maleta", en què professionals amb mirades diferents parlen dels seus periples a llocs d'Àsia i el Pacífic, Patricia Almarcegui, viatgera incansable, escriptora i professora de Literatura Comparada, ens parlarà del seu viatge de gairebé dos mesos per l'Uzbekistan i voltants que la va portar a escriure el seu llibre Una viatgera per Àsia Central. El que queda de món (Col·lecció Periodisme narrat, Universitat de Barcelona).

De la mà de la Patricia visitarem l'Uzbekistan, un país gairebé desconegut, enclavat a les portes d'un poderós desert i per on antigament circulava la important Ruta de la Seda. Un país màgic en què no només descobrirem mesquites, madrasses i belles ciutats patrimoni de la humanitat, sinó també ruïnes i monuments més desconeguts, mercats o famílies que t'ofereixen una tassa de te, i en definitiva persones, pobles i gents que pensen i viuen de forma diferent.

Patricia Almarcegui ha dedicat els seus últims anys d'investigació a l'Orientalisme i a la Literatura de viatges, disciplines sobre les que ha escrit més de vint articles i és a més col·laboradora del suplement cultural de l'ABC, d'El diario i de La Vanguardia.

Paraules de benvinguda:
Teresa Gutiérrez del Álamo, directora de Programes del Centre Casa Àsia-Madrid
Rakhmatulla Nurimbetov, primer secretari de la ambaixada d'Uzbekistan a España

Intervindran:
Eric Onidi, country manager d'Evaneos
Alexandra Jabibulina, agent local d'Evaneos.

Conferència a càrrec de:
Patricia Almarcegui, viatgera, escriptora i professora de Literatura Comparada

Data
24/10/2017 19:00 h
Horari
Dimarts 24 d'octubre, de 19.00 h a 21.00 h
Lloc
Centre Casa Àsia-Madrid
Palacio de Cañete
c/ Mayor 69, 1ª planta
Madrid
Entrada
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.
Organitza
Casa Àsia i Evaneos

Informació relacionada

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest