Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Política i Societat > Arriba una nova edició del Barcelona International Community Day

Arriba una nova edició del Barcelona International Community Day

Barcelona International Community Day 700

Després de tres edicions d’èxit, el Barcelona International Community Day torna dissabte 21 d’octubre al Museu Marítim de Barcelona. Organitzat per l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, es tracta de la cita de referència per als membres de la comunitat internacional que viu i treballa a Barcelona.

A partir de les 10 h, la jornada presentarà un programa complet d’activitats, conferències, taules rodones i tallers dirigits a aquest col·lectiu, així com una zona d’expositors amb empreses i serveis especialitzats a atendre les necessitats de les persones d’arreu del món que escullen Barcelona com a lloc de residència. 

Com a les edicions anteriors, les activitats s’engloben en quatre àrees: aterratge personal, treballar i fer negocis, gaudir de la ciutat i fer contactes i, finalment, activitats d’animació enfocades a tota la família.

D’aquesta manera, els nous barcelonins i barcelonines podran rebre consells i informació en aspectes com el sistema fiscal a Espanya; els punts a considerar per escollir l’escola dels seus fills; com enfrontar-se al Brexit o, fins i tot, conèixer els secrets d’un bon vermut. 

Amb aquestes propostes variades i, sobretot, útils, l’any passat el Barcelona International Community Day va registrar més de 4.000 inscripcions de persones provinents de més de 100 nacionalitats.

Us animem a acompanyar-nos dissabte 21 d’octubre i compartir la jornada amb altres membres de la comunitat internacional!

Tots aquells interessats només heu de registrar-vos de manera gratuïta a través d’un formulari per poder accedir-hi.  

Inscriu-te a #BarcelonaICD!

Data
21/10/2017 10:00 h
Horari
Dissabte 21 d'octubre de 10 a 19h
Lloc
Museu Marítim de Barcelona
Av. de les Drassanes, s/n
Barcelona
Entrada
Inscripció gratuïta i imprescindible aquí
Organitza
Barcelona Activa (Ajuntamiento de Barcelona) amb la col·laboració de Casa Àsia, entre d'altres
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest