Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Educació > Cursos experimentals de preparació per a l'examen d'aptitud en llengua japonesa (JLPT, Noken) - nivells 5 i 4

Cursos experimentals de preparació per a l'examen d'aptitud en llengua japonesa (JLPT, Noken) - nivells 5 i 4

Curso de japonés JFS - Nivel básico - IMG 2

L'objectiu d'aquests cursos és que els alumnes coneguin en profunditat les diferents parts de què es compon l'examen (vocabulari, gramàtica i audició) i s'enfrontin a les proves en temps real utilitzant exàmens simulats. Després de cada prova, la sessió continuarà aclarint els dubtes sorgits, tant sobre la forma de l'examen com de la matèria que s'examina.

La quarta i última sessió del curs servirà com a repàs general de la matèria que se sotmetrà a examen.

És important tenir en compte que aquests cursos NO són ​​cursos de preparació de continguts, sinó d'experimentació i pràctica del format d'examen.

També que la inscripció en aquests cursos és independent de la matriculació en l'examen. La matriculació de l'examen en si es realitza online a través del web oficial del JLPT a Espanya, i tota la informació sobre el procés de matriculació i pagament de les taxes d'examen es troba en aquesta web: http://www.jlpt.es

Participants:
Persones que tinguin interès pel JLPT (Nôken) i / o que vagin a presentar-se aquest any als nivells 5 i 4.
Per fer-se una idea de quin és el nivell adequat, recomanem consultar la pàgina oficial de l'examen → aquí.

En aquesta pàgina també és possible descarregar-se models de preguntes de cada nivell per comprovar-ho de forma pràctica → Models de preguntes.

A càrrec de:
Aki Imaeda és llicenciada en Literatura Japonesa per la Universitat Kokugakuin (Tòquio, Japó). Té àmplia experiència en l'ensenyament del seu idioma en universitats i en centres de la Fundació Japó a Espanya i en d'altres països. Col·labora en l'elaboració dels materials gramaticals i de kanji del mètode Marugoto. És professora d'idioma japonès a la Fundació Japó, Madrid, des de 2011 i de Casa Àsia des d'aquest any.

Seiko Nagai és Màster en educació en llengua japonesa per la Universitat de Nanzan (Nagoya, Japó). Té àmplia experiència en l'ensenyament del seu idioma en centres com la universitat de Zuzuka, instituts d'ensenyament secundari ia l'escola complementària japonesa de Madrid. Col·labora en l'elaboració de kanji del mètode Marugoto. És professora d'idioma japonès a la Fundació Japó, Madrid, des de 2011 i de Casa Àsia des d'aquest any.

Inscripció:

Formes de realitzar la inscripció:

correu electrònic: formacionmadrid@casaasia.es

Informació a enviar:

Nom del curs
Nom complet de l'alumne
DNI de l'alumne
Adreça postal completa (C / o Plça., Nº, C.P.)
Telèfon mòbil de contacte
E-mail de contacte

ÉS IMPRESCINDIBLE INSCRIURE I REBRE CONFIRMACIÓ ABANS DE REALITZAR L'INGRÉS.

Matrícula:

Un cop feta la inscripció i rebuda la confirmació, l'import de la matrícula s'haurà d'abonar al compte corrent número ES88 0182 6035 40 0201504747 del Banc BBVA, indicant:

Codi del curs i
el nom de l'alumne.
A continuació, s'haurà d'enviar una còpia del resguard de la transferència o ingrés al Centre Casa Àsia-Madrid (formacionmadrid@casaasia.es).

Baixes:

Un cop començat el curs, no es tornarà l'import de la matrícula sota cap concepte, excepte en casos de força major demostrable.

Casa Àsia es reserva el dret de cancel·lar qualsevol curs en cas de no arribar a un mínim d'alumnes inscrits. Les dates i horaris proposats són susceptibles de variació.

Es lliurarà un certificat d'assistència als alumnes que així ho sol·licitin.

Data
03/11/2017 > 01/12/2017
Horari

Noken 5:
Els divendres del mes de novembre, 3, 17 i 24 de novembre i l'1 de desembre de 2017. (Total de 8 hores).
Horari: de 18.00 h a 20.00 h.

Noken 4:
Els dimecres del mes de novembre, 8, 15, 22 i 29 de novembre de 2017. (Total de 8 hores).
Horari: de 19.00 h a 21.00 h.

Lloc
Centre Casa Àsia-Madrid
Palacio de Cañete
c/ Mayor 69, 1ª planta
Madrid
Entrada
Preu: 80 euros.
Organitza
Casa Àsia

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest