Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Mediateca > Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos

Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos

Las flores de la guerra 700

La Mediateca de Casa Àsia amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza un cicle de tertúlies literàries guiades sobre novel·les d'autors xinesos. En aquesta cinquena tertúlia la trobada serà amb Lss flores de la guerra de Yan Geling.

Els interessats que s'inscriguin a l'activitat tindran l'oportunitat de llegir el llibre que la Mediateca els proporcionarà en préstec. A la sessió es comentaran les impressions que els lectors hagin tingut de la seva lectura, la connexió que han trobat entre la història, els personatges i la seva pròpia vida. S'analitzarà l'obra de l'autor, la repercussió que ha tingut en la literatura i en el seu entorn socioeconòmic i cultural.

Las flores de la guerra novel·la escrita el 2006, narra la massacre de Nanjing a través de la trobada d'un variat ventall de personatges obligats a viure un mateix espai: davant el setge de les tropes japoneses, la parròquia de Santa Maria Magdalena dóna aixopluc a joves estudiants, prostitutes, cures i soldats, que s'entremesclen en una narració plena de por i violència, però també d'amor i compassió. La ploma àgil i envoltant de Yan Geling (Xangai, 1958) dibuixa en un retrat coral un dels episodis més sagnants i tràgics de la història contemporània de la Xina. L'escriptora és una de les veus més destacades de la narrativa xinesa actual, traduïda a diversos idiomes, guanyadora de nombrosos premis i amb gran part de les seves obres portades al cinema i la televisió.

Els lectors que estiguin interessats en agafar en préstec el llibre, un cop inscrits, tenen 5 dies per recollir-lo a la Mediateca de Casa Àsia en el seu horari habitual: dilluns, dimecres i divendres de 10.00 ha 15.00 hi els dimarts i dijous de 15.00 ha 19.00 h. Només hi ha 12 exemplars disponibles!

La tertúlia serà guiada per Carla Benet Duran, llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Estudis Xinesos per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment exerceix com a professora associada a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona i com a professora col·laboradora al Grau de Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha traduït a escriptors xinesos com Yu Hua a El passat i a els càstigs (Males Herbes, 2013) i Zhang Ailing a L'amor que fa caure ciutats (Club Editor, 2016).

Data
28/11/2017 19:00 h
Horari
Dimarts 28 de novembre de 19.00 h a 20.30 h
Lloc
Sede de Casa Asia
Pabellón de Sant Manuel
Recinto Modernista de Sant Pau
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona
Entrada
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.
Organitza
Casa Àsia i Fundació Institut Confuci de Barcelona

Informació relacionada

Desplegable

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest