Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Mediateca > Cicle "Jocs de taula: Sword Art Online. Sword of Fellows"

Cicle "Jocs de taula: Sword Art Online. Sword of Fellows"

Ciclo

Ets dels que t'agraden els jocs de taula? T'apassiona l'anime o el manga? T’atreuen les dues coses? Siguis de l'equip que siguis la Mediateca Casa Àsia et convida a conèixer Japó a través de "Sword Art Online: Sword of Fellows" un joc de taula basat en la saga de Sword Art Online (SAO).

L'argument de la sèrie és que si mors dins del videojoc mors a la vida real i l'única manera de salvar-te a tu i a tots els teus amics, és arribar fins al final del món Aincrad i superar tots els seus nivells. Gràcies a un dinamitzador que explicarà les seves mecàniques, aprendràs a jugar la versió de cartes i daus gaudint d'una divertida tarda d'hivern mentre et converteixes en un dels sis personatges atrapats en el joc en línia virtual. L'objectiu: acabar-ho i escapar amb vida.

Seiji Kanai és dissenyador de jocs en Kanai Factory, creador dels famosos Love Letter i Lost Legacy i del format joc de taula de Sword Art Online: una novel·la lleugera de l'autor Reki Ka-wahara amb múltiples adaptacions com l'anime, emesa a Japó per diverses cadenes de televisió, sèries de màniga dibuixades per diferents artistes i diversos videojocs. Ara podem gaudir de la seva edició com a joc de taula cooperatiu de batalles, basat en daus, d'1 a 4 jugadors amb manera solitari, a partir de 10 anys i d'una durada mitjana de 30 minuts per partida.

Data
17/01/2018 19:00 h
Horari
Dimecres 17 de gener de 19.00 h a 20.30 h
Lloc
Seu de Casa Àsia 
Recinte Modernista de Sant Pau
Pavelló de Sant Manuel 
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona
Entrada
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.
Organitza
Casa Àsia i GDM Games
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest