Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Política i Societat > Conferència: "La cosmovisió del poble nòmada mongol"

Conferència: "La cosmovisió del poble nòmada mongol"

Conferencia:

Els mongols formen part de l'ampli conjunt de pobles que habita des d'antic l'estepa de l'Àsia Central. La seva forma mil·lenària de vida, el pasturatge nòmada de grans ramats, configura una manera de relacionar-se amb el món, amb la natura i amb altres formes de vida molt allunyades dels paràmetres occidentals que ens resulten familiars.

En la llengua i els comportaments quotidians dels mongols es reflecteix aquesta peculiar cosmovisió que converteix a la seva cultura en única. La conferència presenta el proper curs a Casa Àsia, Introducció a la cultura i la història de Mongòlia que anirà a càrrec del conferenciant.

Presenta:
Rafael Bueno, director de Política, Societat i Programes Educatius de Casa Àsia

A càrrec de:
Miguel Peyró, doctor en Filologia i especialista en antropologia lingüística dels pobles mongols. Autor de diverses publicacions acadèmiques sobre el mongol i les llengües altaiques d'Àsia Central, entre elles el seu manual Introducció a la llengua mongol (Universitat de Granada, 2000). Ha treballat sobre els mongols i la seva llengua amb diferents universitats, entre elles la Universitat de Barcelona, ​​la Universitat Oberta de Catalunya i les universitats de Granada, Sevilla, Castella-la Manxa i Santiago de Compostela. És professor de l'assignatura de màster Llengües d'Àsia Oriental al programa de l'Institut Superior d'Estudis Lingüístics i Traducció de Sevilla i la Universitat de Córdoba, i analista sobre Mongòlia de l'Observatori Hispano-Rus d'Euràsia.

 

Data
12/04/2018 19:00 h
Horari
Dijous 12 d'abril de 19.00 h a 20.30 h
Lloc
Seu de Casa Àsia 
Recinte Modernista de Sant Pau
Pavelló de Sant Manuel 
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona

Entrada
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.
Organitza
Casa Àsia
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest