Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Mediateca > Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos: Ge Fei

Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos: Ge Fei

Tertulias literarias guiadas sobre autores chinos: Ge Fei - IMG 2

La Mediateca de Casa Àsia, amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona, organitza un cicle de tertúlies literàries guiades sobre novel·les d'autors xinesos. En aquesta segona tertúlia de la 2a edició la trobada serà amb El invisible de Ge Fei.

Els interessats que s'inscriguin a l'activitat tindran l'oportunitat de llegir el llibre que la Mediateca els proporcionarà en préstec. A la sessió es comentaran les impressions que els lectors hagin tingut de la seva lectura, la connexió que han trobat entre la història, els personatges i la seva pròpia vida. S'analitzarà l'obra de l'autor, la repercussió que ha tingut en la literatura i en el seu entorn socioeconòmic i cultural.

Sobre El invisible de Ge Fei, Enrique Vila-Matas escriu: “Avui dia és difícil profunditzar en l’escena artística xinesa sense haver entrar en el món de Ge Gei, un dels escriptors més radicalment literaris d’Orient. [...] Yin shen yi (El invisible), en la qual ens narra com al Pequín d’avui dia, un ciutadà comú, un fabricant de sistemes de sonorització que porta una existència feliç però matussera, va entrant en el món ambigu i transgressor d’un client enigmàtica que de mica en mica sembla indicar-li que s’obri a la diversitat i al misteri, perquè encara és a temps de descobrir que en realitat “la vida és extremadament bella. ¿O potser no ho és?”. Aquestes últimes paraules tanquen El invisible i semblen voler recordar-nos que al final allò que compta és la intensitat de la sensació, de la exaltació de sentir i, per tant, de viure [...]”

Els lectors que estiguin interessats en agafar en préstec el llibre, un cop inscrits, tenen 5 dies per recollir-lo a la Mediateca de Casa Àsia en el seu horari habitual: dilluns, dimecres i divendres de 10.00 ha 15.00 hi els dimarts i dijous de 15.00 ha 19.00 h. Només hi ha 10 exemplars disponibles!

La tertúlia serà guiada per Carla Benet Duran, llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Estudis Xinesos per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment exerceix com a professora associada a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona i com a professora col·laboradora al Grau de Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha traduït a escriptors xinesos com Yu Hua a El passat i a els càstigs (Males Herbes, 2013) i Zhang Ailing a L'amor que fa caure ciutats (Club Editor, 2016).

Data
08/05/2018 19:00 h
Horari
Dimarts 8 de maig de 19.00 h a 20.30 h
Lloc
Seu de Casa Àsia
Pavelló de Sant Manuel
Recinte Modernista de Sant Pau
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167
Barcelona

Entrada
Entrada lliure amb inscripció prèvia.
Organitza
Casa Àsia i la Fundació Institut Confuci de Barcelona

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest