Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Curs: "Japonès per viatges"

Curs: "Japonès per viatges"

Japones para viajes 2

Curs intensiu de japonès dirigit a les persones que mai han estudiat aquest idioma, però tenen ganes d'aprendre el llenguatge bàsic per comunicar-se amb la gent local en les situacions típiques durant un viatge al Japó.

En finalitzar el curs l'alumne podrà mantenir converses senzilles en restaurants, botigues, estacions de tren i metro, i durant trobades amb japonesos. També podrà conèixer la cultura japonesa relacionada amb llocs turístics, gastronomia, souvenirs típics, etc.

La matrícula inclou materials didàctics creats específicament per a aquest curs, basats en el llibre Marugoto A1, així com, un certificat d'assistència per a les persones que ho sol·licitin.

Curs a càrrec d'Akiko Imoto, filòloga en llengua japonesa i lingüista. Professora del curs de japonès JFS a Casa Àsia i professora associada de la UPF. És experta en ensenyament de l'idioma japonès.

Traductora de la literatura japonesa a l'espanyol: El diari de la dama Izumi Shikibu "(Satori), Yukio Mishima, Els sabres (Alianza), Ihara Saikaku, El gran mirall de l'amor entre homes (Satori), entre d'altres.

Periodista a radiodifusió. Col·laboradora de NHK, va ser directora de programes radiofònics a Ràdio Tampa (actual Ràdio Nikkei), Tòquio Japó.

Cada estiu viatja per Japó. Darrerament ha estat a Tòquio, Kyoto, Hiroshima, Kumano, Koya-san, Aso-san, Yanagawa i Kagoshima, entre d'altres.

 

Els alumnes tindran a la seva disposició, segons disponibilitat, el servei de biblioteca d’aula amb material bibliogràfic complementari al curs.

Data
20/10/2018 > 24/11/2018
Horari

Dissabte 20, 27 d'octubre i 10, 17 i 24 de novembre de 2018, de 12.30 h a 14.30 h. El dissabte 3 de novembre no hi haurà classe.
Durada total del curs i número i durada de les sessions: 10 hores, 5 sessions de 2 hores

Lloc
Can Jaumandreu
Carrer Perú, 52
Barcelona
Entrada
Preu: 70 euros
Organitza
Casa Àsia i Fundació Japó

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest