Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Curs avançat d'idioma japonès Marugoto - nivell A1-2 (horari de tarda)

Curs avançat d'idioma japonès Marugoto - nivell A1-2 (horari de tarda)

Curso avanzado de lengua japonesa Marugoto - nivel A1-2 (horario de tarde) - IMG 2

Casa Àsia obre les seves inscripcions a Barcelona per al segon trimestre dels cursos de japonès JFS, dissenyats i elaborats per la Japan Foundation: els únics cursos oficials de llengua japonesa a Barcelona acreditats per la Japan Foundation.

El curs avançat de japonès Marugoto A1-2 de tardes tindrà lloc del 15 de gener al 21 de març de 2019, cada dimarts i dijous de 19.00 h a 21.00 h. El nivell A1-2 de tardes (38 hores lectives) es la continuació del nivell A1-1 de tardes (44 hores lectives). Abans de matricular-se cal sol·licitar una prova de nivell a educacion@casaasia.es

Els cursos de japonès de Casa Àsia, impartits per professores natives experimentades i amb una preparació específica de la Japan Foundation, estan basats en els estàndards d'ensenyament de Fundació Japó (Japan Foundation Standards), JFS, que s'ajusten al seu torn al MCER, el marc Comú Europeu de Referència per a l'ensenyament de les llengües, un marc que divideix l'ensenyament en un total de sis nivells (A1-C2), i que ja s'utilitza en els centres d'idiomes de les principals universitats ia les escoles oficials d'idiomes.

Aquests estàndards es basen en una concepció de l'aprenentatge de l'idioma japonès orientat cap a l'enteniment mutu, combinant d'una banda la capacitat per realitzar una tasca utilitzant el japonès com a vehicle d'expressió; i de l'altra la capacitat per comprendre una cultura diferent com a resultat d'un intercanvi cultural positiu.

Per a això, s'han creat nous materials d'estudi que proporcionen un aprenentatge amè, dinàmic, intercultural i comunicatiu, qualsevol que sigui la motivació de l'estudiant. El curs està orientat a adults que viuen fora del Japó, que volen estudiar japonès per a, a través de l'aprenentatge de la llengua, viure al mateix temps una experiència cultural.

Informació explicativa sobre els nivells i metodologia Marugoto

IMPORTANT: Per a accedir a qualsevol nivell superior a l'A1 cal fer una prova de nivell que es demana enviant un correu electrònic a educacion@casaasia.es, indicant les següents dades: telèfon, anys estudiant japonès, metodologia utilitzada, centre en el qual es ha estudiat (o, si no, si és autodidacta), certificats del JLPT / Nôken obtinguts, entre d'altres.

Nivell A1-2. Continuació del nivell A1-1 de tardes.

Data d'inici i de finalització: del 15 de gener al 21 de març de 2019
Horari i dies: dimarts i dijous de 19.00 h a 21.00 h
Hores lectives: 38h
Import de la matrícula: 380 euros
Nombre de places: 12

ES REQUEREIX PROVA DE NIVELL ABANS DE REALITZAR LA MATRÍCULA: contactar a educacion@casaasia.es per sol·licitar prova de nivell si no s'ha cursat i superat el nivell A1-1 a Casa Àsia. Un cop realitzada la prova de nivell, Casa Àsia confirmarà a l'alumne al curs a què podrà matricular-se. ÉS IMPRESCINDIBLE REBRE CONFIRMACIÓ ABANS DE FER LA MATRÍCULA EN LÍNIA.

PER A MÉS INFORMACIÓ I SOL·LICITUD CONTACTAR A: educacion@casaasia.es

Els alumnes tindran a la seva disposició, segons disponibilitat, el servei de biblioteca d’aula amb material bibliogràfic complementari al curs.

Data
15/01/2019 > 21/03/2019
Horari
Del 15 de gener al 21 de març de 2019.
Lloc
Can Jaumandreu
Carrer Perú, 52
Barcelona
Entrada
Preu: 380 euros.
Organitza
Casa Àsia
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest