Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Educació > Cursos d'iniciació d'idioma japonès marugoto (matins i tardes)

Cursos d'iniciació d'idioma japonès marugoto (matins i tardes)

Cursos de iniciación a la lengua japonesa Marugoto - nivel A1-1 (horario de mañana) - IMG 2

Aquests cursos estan basats en els estàndards d'ensenyament de la Japan Foundation, abreujats com JFS, que s'ajusten al seu torn al MCER, el marc comú de referència a Europa per a l'ensenyament de les llengües, un marc que divideix l'ensenyament en un total de sis nivells (A1-C2), i que ja s'utilitza en els centres d'idiomes de les principals universitats ia les escoles oficials d'idiomes.

Aquests estàndards es basen en una concepció de l'aprenentatge de l'idioma japonès orientada cap a l'enteniment mutu, combinant, d'una banda, la capacitat per realitzar una tasca utilitzant el japonès com a vehicle d'expressió; i de l'altra, la capacitat per comprendre una cultura diferent com a resultat d'un intercanvi cultural positiu.

Per a això s'han creat materials d'estudi que proporcionen un aprenentatge amè, dinàmic i productiu, qualsevol que sigui la motivació de l'estudiant. El curs està dissenyat per a adults que viuen fora del Japó i que volen estudiar japonès per a, a través de l'aprenentatge de la llengua, viure al mateix temps una experiència cultural.

Casa Àsia ha programat els cursos a raó d'una classe de dues hores de durada per setmana. Al llarg d'un any acadèmic es poden realitzar dos trams de MECR dividits en dos quadrimestres.

La inscripció a cada tram es fa de forma independent, tot i que s'informarà als alumnes via email de l'inici d'inscripcions per al següent tram o nivell.

En la mesura del possible, els alumnes continuaran cap als trams o nivells superiors mantenint el mateix horari i dia de la setmana en el qual es van inscriure per primera vegada.

Per a més informació sobre nivells, metodologia i llibres de text:
https://www.fundacionjapon.es/LenguaDetalle.sca?leng_id=16&id=11

Nota: les inscripcions es processaran per rigorós ordre d'arribada. En els últims dies d'agost, principis de setembre, se'ls demanarà que confirmin les seves places mitjançant pagament del primer curs. Fins llavors, si han entrat en la quota (s'admeten fins a 12 alumnes per grup) se'ls notificarà per correu electrònic, si no, se'ls redirigirà a un altre grup o se'ls posarà en llista d'espera, segons sigui el seu desig.

Detall dels cursos d'iniciació al Centre Casa Àsia-Madrid per a l'any acadèmic 2019-2020:

· A1-1 I A1-2: DIMECRES DE 10.00 H A 12.00 H (SETEMBRE-FEBRER-JUNY)
Ø Detall del curs
Ø Calendari anual del curs.

· A1-1: DIMECRES DE 12.00 H A 14.00 H (GENER-JUNY)
Ø Detall del curs
Ø Calendari anual del curs.

· A1-1 I A1-2: DIMECRES DE 19.00 H A 21.00 H (SETEMBRE-FEBRER-JULIOL)
Ø Detall del curs
Ø Calendari anual del curs.


Inscripció:

Formes de realitzar la inscripció:
· Correu electrònic: [email protected]

Informació a enviar:
· Nom del curs
· Nom complet de l'alumne
· Direcció postal completa (C/ o Plça., Nº, C.P.)
· Telèfon mòbil de contacte
· E-mail de contacte

· PER A ALUMNES EXTERNS A CASA ÀSIA I A Fundacón JAPÓ: Per accedir a qualsevol nivell superior a l'A1 serà necessari realitzar una prova de nivell. En aquest cas, preguem indicar les següents dades: anys estudiant japonès, metodologia utilitzada, centre en el qual s'ha estudiat (o, si no, autodidacta), certificats del JLPT / Nôken obtinguts, etc. Per poder realitzar la prova de nivell cal haver enviat prèviament un correu electrònic sol·licitant-la.

ÉS IMPRESCINDIBLE INSCRIURE'S I REBRE CONFIRMACIÓ ABANS DE REALITZAR L'INGRÉS.

Matrícula:
Un cop feta la inscripció i rebuda la confirmació, l'import de la matrícula s'haurà d'abonar al compte corrent número ES88 0182 6035 40 0201504747 del Banc BBVA, indicant:
· Codi del curs i
· El nom de l'alumne.

A continuació, s'haurà d'enviar una còpia del resguard de la transferència o ingrés al Centre Casa Àsia-Madrid ([email protected]).

Sobre la forma d'adquirir els llibres de text necessaris per a cada curs els informarem en el moment de confirmar la seva inscripció.

Materials:
En aquest enllaç poden consultar els materials necessaris segons el nivell assolit.

Se'ls suggereix una llibreria que fa un descompte als alumnes de Casa Àsia (que es mostra a la taula respecte al preu normal) i té estoc suficient, si bé, òbviament, els alumnes són lliures d'adquirir els materials on considerin oportú.

L'obtenció dels materials és indispensable per poder realitzar el curs.

Baixes:
Un cop començat el curs, no es tornarà l'import de la matrícula sota cap concepte, excepte en casos de força major demostrable.

Casa Àsia es reserva el dret de cancel·lar qualsevol curs en cas de no arribar a un mínim d'alumnes inscrits.

Les dates i horaris proposats són susceptibles de variació.

Es lliurarà un certificat d'assistència als alumnes que així ho sol·licitin.

Data
11/09/2019 > 24/06/2020
Horari
De l'11 de setembre de 2019 al 24 de juny de 2020.
Lloc
Centre Casa Àsia-Madrid
Palacio de Cañete
c/ Mayor 69, 1ª planta · Aula 1
Madrid
Entrada
Consultar detalls dels cursos.
Organitza
Casa Àsia i Fundación Japón.
Ponent

Professora (matins):
Taeko Kojima es va graduar a la Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d'una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d'ensenyament de l'idioma japonès per a estrangers dissenyat per Fundació Japó) i del qual Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des de 2009.

Professora (tardes):
Naoko Sato és llicenciada en Educació i Sociologia per la Universitat de Tsuru, i ha realitzat diversos cursos i activitats formatives sobre l'ensenyament de l'idioma japonès com a llengua estrangera. Com a professora té una rica experiència en l'ensenyament del japonès a tots els nivells, des inicials a avançats. Tot i que ha utilitzat diversos mètodes d'ensenyament cal destacar el seu coneixement del mètode Marugoto. És professora d'idioma japonès a Casa Àsia des de 2015.

Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest