Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Curs d'iniciació a l'idioma japonès Marugoto - nivell A1-1 (horari de tardes - ritme ràpid)

Curs d'iniciació a l'idioma japonès Marugoto - nivell A1-1 (horari de tardes - ritme ràpid)

Curso:

Casa Àsia i la Fundació Japó obren les seves inscripcions a Barcelona per al primer trimestre dels cursos de japonès JFS, dissenyats i elaborats per la Japan Foundation. A més, aquests cursos d'idioma japonès 2019 són els únics cursos oficials de llengua japonesa a Barcelona acreditats per la Japan Foundation.

El curs d'iniciació de japonès Marugoto A1-1 de tardes tindrà lloc e l'1 d'octubre al 12 de desembre de 2019, cada dimarts i dijous de 19.00 h a 21.00 h. El nivell A1-1 de tardes son 44 hores lectives. No requereix prova de nivell.

Els cursos de japonès de Casa Àsia, impartits per Akiko Imoto, Machito Watanabe i Naoko Takatsuka, professores natives experimentades i amb una preparació específica de la Japan Foundation, estan basats en els estàndards d'ensenyament de la Fundació Japó (Japan Foundation Standards), JFS, que s'ajusten al seu torn al MCER, el marc europeu comú de referència per a l'ensenyament de les llengües, un marc que divideix l'ensenyament en un total de sis nivells (A1-C2), i que ja s'utilitza en els centres d'idiomes de les principals universitats i a les escoles oficials d'idiomes.

Aquests estàndards es basen en una concepció de l'aprenentatge de l'idioma japonès orientat cap a l'enteniment mutu, combinant d'una banda la capacitat per realitzar una tasca utilitzant el japonès com a vehicle d'expressió; i de l'altra la capacitat per comprendre una cultura diferent com a resultat d'un intercanvi cultural positiu.

Per a això, s'han creat nous materials d'estudi que proporcionen un aprenentatge amè, dinàmic, intercultural i comunicatiu, sigui quina sigui la motivació de l'estudiant. El curs està orientat a adults que viuen fora de Japó, que volen estudiar japonès para, a través de l'aprenentatge de la llengua, viure al mateix temps una experiència cultural.

PERFIL DEL PROFESSORAT DELS CURSOS DE LLENGUA JAPONÈS A CASA ÀSIA:

Akiko Imoto, filòloga en llengua japonesa i DEA en lingüística general (UB).
Professora del curs de japonès acreditada per la Fundació Japó i professora associada de la UPF. Es dedica a l'ensenyament de l'idioma japonès a Barcelona des de fa més de 20 anys. Traductora de literatura japonesa a l'espanyol: El diari de la dama Murasaki Shikibu (Satori), Yukio Mishima, Els sables (Aliança), Somnis i somnis d'una dama de Heian (Atalanta) entre d'altres. Periodista de ràdio. Col·laboradora de l'NHK, va ser directora de programes radiofònics a Ràdio Tampa (actual Ràdio Nikkei), Tòquio Japó.

Machiko Watanabe, grau en relacions internacionals i llicenciada en l'ensenyament de japonès. Al Japó ha estat professora de japonès per a estrangers en diverses acadèmies i una universitat. A Barcelona ha participat en l'organització d'intercanvis lingüístics de Casa Àsia de japonès-català / castellà i ha estat professora de japonès de nens i nenes amb pare i/o mare japonesa a Hoshuko Barcelona. Actualment és professora de japonès acreditada per la Fundació Japó.

Naoko Takatsuka, màster en Educació i Graduate Diploma of Education (Japonès com a llengua estrangera) a la Universitat de Monash (Austràlia) i estudis universitaris en lingüística comparativa i ensenyament del japonès com a llengua estrangera a Tòquio. Imparteix classes d'idioma japonès a Casa Àsia i és supervisora ​​de professors en una escola bressol japonesa de Barcelona. Ha treballat a The Japan Foundation al Japó, Tailàndia i Austràlia, impartint tallers a professors, i redactant llibres i materials en línia per a l'aprenentatge del japonès. S'ha dedicat a l'ensenyament del japonès durant més de 18 anys.

Informació explicativa sobre els nivells i metodologia Marugoto

Nivell A1-1. Tardes

Data d'inici i de finalització: de l'1 d'octubre al 12 de desembre de 2019
Horario i dies: dimarts i dijous de 19.00 h a 21.00 h
Hores lectives: 44
Import de la matrícula: 440 euros
Número de places: 14 
Codi del curs: [JAPA1-1T]

Data
01/10/2019 > 12/12/2019
Horari
De l'1 d'octubre al 12 de desembre de 2019.
Lloc
Can Jaumandreu
Carrer Perú, 52
Barcelona
Entrada
Preu: 440 euros.
Organitza
Casa Àsia
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest