Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Curs d'idioma coreà A1-1

Curs d'idioma coreà A1-1

III Concurso de oratoria en coreano

A mesura que creix el paper polític, cultural i econòmic de Corea del Sud en el món globalitzat, l'interès que desperta a l'estranger augmenta dia a dia. La demanda d'aprofundir sobre els estudis coreans -i especialment en el seu idioma- ha augmentat significativament entre els estrangers en molts països, inclòs Espanya.

Aquest interès sobre la República de Corea s'ha estès també a altres àmbits culturals d'aquest país a part de l'idioma, com les telenovel·les coreanes, el seu cinema, la gastronomia, o fins i tot la seva cosmètica, així com el K-pop: tot aquest interès sobre Corea del sud s'anomena Hallyu (onada coreana).

Actualment, un total de 1368 universitats estrangeres imparteixen cursos d'estudis coreans a 105 països. A Espanya, hi ha 6 universitats que imparteixen classes d'estudis coreans. (Font: http://www.kf.or.kr/koreanstudies/koreaStudiesMap.do)

Aprendre coreà no és només aprendre una llengua. Els tres països més representatius de l'Àsia oriental -Corea, la Xina i el Japó- comparteixen gran part de la seva història i cultura tot i tenir diferents idiomes. Aprendre coreà proporciona un altre marc per a comprendre la gran comunitat cultural d'Àsia i pot ser la porta d'entrada a altres aspectes de la seva cultura.

A tenir en compte és el programa Working Holiday entre Espanya i Corea, que brindarà valuoses oportunitats per als joves d'ambdós països. Aquest programa de mobilitat juvenil entre la República de Corea i Espanya, signat en el dia 18 de desembre de 2017, va entrar en vigor el 24 d'octubre de 2018. La quota de visats expedits per aquest programa serà de 1.000 visats anuals per cadascuna de les parts. Els participants en el programa podran beneficiar-se de tenir una experiència laboral que ajudi a sufragar les despeses del seu viatge, alhora que aprenen l'idioma, durant un any d'estada a la República de Corea.

Casa Àsia inicia els cursos d'idioma coreà a la seva seu de Madrid, amb la intenció de continuar cap al nivell A1-2 en el curs 2020-2021.

A càrrec de:
Chaeyeon Park és llicenciada en Llengua i Literatura Espanyola per la Facultat d'Arts Liberals de la Korea University de Seül, i màster en Literatura Hispanoamericana pel Departament de Llengua i Literatura Espanyola per la mateixa universitat. Actualment treballa com a traductora i intèrpret de coreà i és professora de llengua coreana al Col·legi Coreà de Madrid des de l'any 2018. També realitza tasques de doblatge de veu en coreà. Alguns dels seus treballs com a traductora inclouen la versió coreana de l'audioguia del Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia i de la Sagrada Família, patrocinades per l'Ambaixada de Corea. Compagina la seva feina amb els seus estudis del Màster en Estudis Literaris per la UCM i de Llicenciatura en Llengua Coreana per la Facultat de Llengües Pràctiques a la Cyber ​​University de Corea.

Data
23/10/2019 > 10/06/2020
Horari

PRIMERA PART:

Des de dimecres, 10/23/19 al Dimecres, 19/02/20 (15 sessions de 2 hores, Total de 30 hores), de 19.00 h a 21.00 h. Les classes s'interromp per Nadal el dimecres 18 desembre 2019 (última classe de l'any) i es reprèn el dimecres 15 de gener de al 2020 (primera classe de l'any).

SEGONA PART:

Des del dimecres 26/02/20 a dimecres 10/06/20 (15 sessions de 2 hores, Total de 30 hores). NO hi haurà classe els dies: Dimecres 8 d'abril de 2020: FESTIU

Lloc
Centre Casa Àsia-Madrid
Palacio del Marqués de Cañete
c/ Mayor 69, 1º planta, Aula 2
Madrid
Entrada
Curs complet: 430 euros
En cas de desitjar abonar el curs complet, han de realitzar-lo per TPV a través de la pàgina web.

Pagament fraccionat:

En cas de preferir abonar el curs en dues vegades (215 euros abans del 23/10 i 215 euros entre el 01 i el 20/0220) han d'enviar un correu electrònic a [email protected] indicant, i se'ls facilitarà un número de compte per poder realitzar les transferncias.
Organitza
Casa Àsia

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest