Casa Àsia

Accessos directes



Cap_casaasia
Cultura > Trobada amb l'escriptor xinès Yu Hua

Trobada amb l'escriptor xinès Yu Hua

Barcelona i Madrid
Trobada amb l'escriptor xinès Yu Hua

En el marc del cicle de Casa Àsia «Trobades amb escriptors asiàtics», Casa Àsia i l'editorial Seix Barral es complauen en convidar-lo a la trobada amb l'escriptor xinès Yu Hua, qui l'editorial acaba de publicar la seva novel·la ¡Vivir!.

Yu Hua (Hangzhou, 1960) va treballar durant cinc anys com a dentista abans de començar a escriure al 1983. Nou anys desprès es convertiria en el primer autor xinès en guanyar el prestigiós James Joyce Foundation Award. Es autor de Crónica de un vendedor de sangre, Gritos en la llovizna i Brothers, la seva última novel·la. Ha escrit diverses col·leccions de relats i assaigs, i la seva novel·la ¡Vivir!, publicada ara per Seix Barral, va passar al cinema a mans del director Zhang Yimou. Actualment, viu a Pequín.

Data
10/05/2010 > 11/05/2010
Lloc
Dilluns 10 de maig Casa Àsia Auditori Tagore Av. Diagonal, 373 Barcelona De 19.30 a 21 h. Dimarts 11 de maig Centre Casa Àsia-Madrid Auditori Tagore Palacio de Miraflores Carrera de San Jerónimo, 15 Madrid De 19 a 20.30 h.
Entrada
Entrada lliure. Aforament limitat.
Organitza
Casa Àsia i la editorial Seix Barral
Ponent
A càrrec de: Yu Hua, escriptor xinès. Presentació a Barcelona a càrrec de: Jesús Sanz, director general de Casa Àsia. Anne-Hélène Suárez, sinòloga, professora de xinès i de traducció xinès-espanyol a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, i traductora literària i cinematogràfica en diverses llengues europees (francès, anglès i rus). Ha traduit al espanyol ¡Vivir! (Seix Barral, 2010). Xavi Ayén, periodista cultural de La Vanguardia. Presentació a Madrid a càrrec de: Rafael Bueno, director de Política i Societat.
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest