Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Política i Societat > Concert “80 cantants de Zhuhai: de la Xina a Barcelona”

Concert “80 cantants de Zhuhai: de la Xina a Barcelona”

Concierto “80 cantantes de Zhuhai: de China a Barcelona” - IMG 2

Amb motiu de la participació del cor jove mixt de Zhuhai (60 cantants) i del cor femení de Zhuhai (18 cantants) al 48è Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona, se celebra aquest concert d'aproximadament 80 cantants en un escenari a l'aire lliure a la Plaça de Fort Pienc.

Cor jove mixt Mixed Youth Choir of Zhuhai No 1 High School (60 cantants)
Els cors de l'Escola Superior de Zhuhai van ser fundats al 2002 amb més de 100 nens i nenes amants de la música. Han guanyat el primer premi en diverses edicions del concurs de cors adolescenetes Huahui a Zhuhai. A més a més, en el primer concurs escolar de Guangdong, els cors van rebre dues medalles d'or. Han actuat al Saló Daurat de Viena al 2007 i al 2009 van participar al Festival Internacional de Música de la Joventut, éssent guardonats amb tres grans premis. El 2010 el Cor Mixt de Zhuhai participar en el 21è Festival Anual Internacional d'Austràlia i se li va atorgar el segon premi. El 2011 al 7è Festival Internacional de Cors Johannes Brahms a Alemanya, el cor va rebre tres premis de plata per al grup de dones, el masculí i el grup de veus mixtes. Recentment, al juliol de 2012, el cor va participar en el 7è Festival Internacional de Música de Cincinnati als EUA obtenint també la medalla de plata. El seu repertori està principalment compost per cançons populars xineses.

Cor femení Zhuhai Haiyun Choir (18 cantants)
El cor femení Zhuhai Haiyun Choir va ser fundat al març de 2009. Està format per treballadores de diferents departaments del Comitè Municipal de Zhuhai i per membres de la Federació Municipal de Dones de Zhuhai i compta amb més de 100 cantants. Col·laboren amb professors professionals de música per tenir una visió àmplia i repertori variat en els seus assajos. Des de la seva creació, el cor participa en diverses activitats, i realitza actuacions especials com la celebració del Dia de la Dona "La germanor de la riba oest del Riu Pearl", representacions teatrals de gran nivell amb motiu del 30è aniversari de la creació de la Zona Econòmica Especial de Zhuhai, Nadal a Shuangyong City, entre d'altres. Algunes cançons del seu repertori han guanyat premis i elogis de la comunitat, a més a més de mostrar un nou estil, especialment en la interpretació de determinades cançons com Solo works, Vineyards Nocturne, Cançó dels joves, etc.

He Liu, directora dels cors
La directora dels cors és He Liu. Graduada per l'Escola d'Art de la Universitat Normal de Anhui, Liu és professora de música a l'Institut de Zhuhai. Va estudiar amb els mestres Wen Zhengping i Chenyu. Ha guanyat el premi en el concurs de cantants de Zhuhai Top 10 i el Premi de Bronze al concurs de cant i harmonia de Hong Kong. Per millorar i mantenir el seu nivell ha continuat realitzant cursos de direcció al conservatori juntament amb Wu Lingfen on va obtenir el certificat de graduació, a més a més dels cursos de l'Associació de Cors de la Xina.

Data
11/07/2013 19:45 h
Horari

Dijous, 11 de juliol a les 19.45 h

Lloc
Plaça de Fort Pienc (escenari a l'aire lliure)
Barcelona
Entrada
Entrada lliure
Organitza
Casa Àsia, la Federació Catalana d’Entitats Corals, l'Ajuntament de Barcelona, el Centre Cívic Fort Pienc i l'Associació de Comerciants Fort Pienc

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest