Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Política i Societat > Trobada “Alfred Kavanagh i Ana Maria Briongos: el viatge com a relat, la trobada amb Pèrsia a través de la història"

Trobada “Alfred Kavanagh i Ana Maria Briongos: el viatge com a relat, la trobada amb Pèrsia a través de la història"

Encuentro “Alfred Kavanagh y Ana Maria Briongos: el viaje como relato, el encuentro con Persia a través de la historia”

Prenent com a referència el llibre El viaje a Persia desde la Antigüedad hasta nuestros días, l'autor Alfred Kavanagh i l'escriptora i viatgera especialitzada en l'Iran, Ana Briongos, els conviden a passar una vetllada en un caravasar, el punt de trobada dels viatgers de les èpoques antigues, per entaular un diàleg sobre les seves experiències com a viatgers a l'Iran i en el que evocaran els itineraris dels grans viatgers a l'Orient.

Aquestes mirades creuades de dos experts en la cultura persa també intentaran esclarir molts mites sobre allò exòtic i llunyà, mostrant la dimensió transformadora del viatge a través de l'experiència de l'altre. En paraules del místic persa Fariduddin 'Attar, "hem fet un llarg viatge per tornar a nosaltres mateixos".

Presentat per:
Eduardo López Busquets, director general de Casa Àrab
Teresa Gutiérrez del Álamo, directora de Programes del Centre Casa Àsia-Madrid

A càrrec de:
Alfred G. Kavanagh, president de la Societat Espanyola d'Iranologia (SEI), diplomat en Llengua i Literatura Persa per l'Institut Dehkhoda de Teheran, traductor i intèrpret de la llengua persa (farsi) i autor de nombroses publicacions relatives a estudis sobre Orient Mitjà i iconolofia islàmica.
Ana Mª Briongos, llicenciada en Ciències Físiques, escriptora i viatgera. Va ser alumna de Literatura a la Universitat de Teheran i durant un període de gairebé deu anys va treballar a l'Iran i Afganistan com a assessora i intèrpret.Data
05/11/2013 19:00 h
Horari
Dimarts, 5 de novembre de 2013 a les 19.00 hores
Lloc
Casa Árabe
c/ Alcalá, 62
Madrid
Entrada
Entrada lliure fins a completar aforament.
Organitza
Casa Àsia i Casa Àrab

Informació relacionada

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest