Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Cultura > 12è Festival de Cinema Coreà a Espanya

12è Festival de Cinema Coreà a Espanya

12º Festival de Cine Coreano en España - IMG 2

El Centre Cultural Coreà pertanyent a l'Ambaixada de la República de Corea a Espanya, amb el suport de la Korean Film Council (KOFIC) i Casa Àsia, celebra la 12a edició del Festival de Cinema Coreà a Espanya. Un total de 9 pel·lícules, realitzades per una reeixida generació de cineastes, es projectaran del 5 al 10 de novembre a dues seus de Madrid: el Palau de la Premsa (Plaça del Callao, 4) i el Centre Cultural Coreà a Espanya (Passeig de la Castellana, 15).

El festival conté tres seccions: Thrillers, Èxits de taquilla i Les dues Corees. Com a novetat, aquest any hi haurà un cicle especial dedicat a les guanyadores del premi a la Millor Actriu en grans festivals internacionals com els de Cannes, Berlín i Venècia, amb què commemorarem algunes fites de la història del cinema coreà.

El cinema coreà no només interessa pel nombre de títols als quals dóna lloc, sinó per les narratives i els continguts als quals fa referència. El festival té la finalitat d'apropar la cultura coreana a través de la seva cinematografia. D'altra banda, commemorant el centenari del cinema coreà, tindrem l'oportunitat d'analitzar el passat, el present, i el futur. Cada pel·lícula mostra la capacitat dels seus autors per fer una crítica i reflectir alguns aspectes de la societat coreana d'aquests moments, exercint el cinema un paper de primer ordre.

PROGRAMACIÓ

En Palau de la Premsa

DIMARTS 5 DE NOVEMBRE DE 2019 (Inauguració)

20.00 h ALONG WITH THE GODS: ELS DOS MONS, Dr. KIM Yong-hwa / 2017/139 min / VOSE

Després de morir de forma inesperada, Kim Ja-hong és portat als llimbs al costat de Gang-Rim, el cap de les Parques, on se li assignarà un defensor públic. Un cop allà, Ja-hong haurà de passar set proves en 49 dies per demostrar que ha viscut una vida noble. Només així tindrà l'oportunitat de reencarnar-se.

DIJOUS 7 DE NOVEMBRE DE 2019
16.30 h SWING KIDS, Dir. KANG Hyoung-chul / 2018/133 min / VOSA-E

Durant la Guerra de Corea els rebels van ser enviats a un camp de presoners situat a l'illa de Geoje. Durant el seu reclutament, Ro Ki-soo, un soldat rebel nord-coreà, s'enamora d'una ballarina de claqué i acabarà unint-se al grup de dansa Swing Kids. Però ocorreran una sèrie de contratemps a la presó que faran difícil que el soldat compleixi el seu somni, el de ser ballarí.

19.10 h THE SPY GONE NORTH, Dr. YOON Jong-bin / 2018/137 min / VOSE Any 1993.

Corea viu una situació de tensió pel desenvolupament d'armes nuclears a la península. El comandant i espia Park Seok-young es fa passar per un empresari sud-coreà per infiltrar-se en les instal·lacions de Corea del Nord i guanyar-se la confiança de l'alt funcionari nord-coreà Myung-woon. No obstant això, aviat descobrirà que els dos països mantenen acords secrets a l'esquena.

21.50 h A LA PLATJA SOLA DE NIT, Dir. HONG Sang-soo / 2017/101 min / VOSE

Una jove actriu anomenada Young-hee, que habita a l'alemanya ciutat d'Hamburg, lluny de la seva llar, li explica a una amiga seva affaire amb un director de cinema casat, amb el que ha quedat en trobar-se a la ciutat. Durant una passejada amb amics i il·luminada per la llum de l'ocàs, la protagonista camina malenconiosa, observant el paisatge, trobant a faltar al seu amant, preguntant-se per què no ha aparegut i si estarà pensant en ella.

DIVENDRES 8 DE NOVEMBRE DE 2019

16.30 h DOOR LOCK, Dir. LEE Kwon / 2018/102 min / VOSE

Kyung-min és una banquera que viu sola en un petit estudi a la ciutat de Seül. La seva vida es veu alterada quan un dia troba proves que algú ha estat a casa seva. Aquest succés causa a la protagonista certa obsessió que anirà creixent amb el pas dels dies. Després adonar-se que de que es tracta d'una cosa molt més que un cas aïllat, començarà una carrera contrarellotge per salvar la vida mentre intenta desemmascarar el misteriós culpable.

19.10 h SWING KIDS, Dir. KANG Hyoung-chul / 2018/133 min / VOSA-E

21.50 h THE SURROGATE WOMAN, Dir. IM Kwon-taek / 1986/95 min / VOSA-E

Un aristòcrata és incapaç de concebre un hereu amb la seva dona. Per això, aquesta es veu obligada a buscar una dona substituta amb l'única finalitat de donar-li un fill al seu marit. Per a això contracta a una nena pobra de disset anys, la qual farà trontollar el matrimoni, arribant a aconseguir un amor correspost amb l'aristòcrata.

DISSABTE 9 DE NOVEMBRE DE 2019

16.30 h THE SPY GONE NORTH, Dr. YOON Jong-bin / 2018/137 min / VOSE

19.10 h ALONG WITH THE GODS: ELS DOS MONS, Dr. KIM Yong-hwa / 2017/139 min / VOSE

21.50 h DOOR LOCK, Dir. LEE Kwon / 2018/102 min / VOSE

DIUMENGE 10 DE NOVEMBRE DE 2019

16.30 h THE HOST, Dr. BONG Joon-ho / 2006/119 min / VOSE

Els habitants de la ciutat de Seül es troben amb una monstruosa criatura penjant del riu Han que, en despertar devora a tothom que es creua en el seu camí. Enmig de tant horror, el monstre rapta a una nena, filla de l'amo d'un quiosc. Mentre l'exèrcit fracassa en ajudar-los, la família seguirà intentant destruir al monstre per aconseguir recuperar la seva filla.

19.00 h THE WITCH: PART 1. THE SUBVERSION, Dr. PARK Hoon-jung / 2018/125 min / VOSA-E

Després d'escapar d'una de les instal·lacions del govern, Ja-yoon, una nena de vuit anys, perd la memòria en un inexplicable accident. Una dècada després, i després de ser criada per uns grangers, l'excel·lent estudiant es presenta a un concurs nacional per poder ajudar la seva família econòmicament. Però per desgràcia, la retransmissió televisiva del programa fa que gent desconeguda, almenys per a ella, comencin a aparèixer en la seva vida, la qual canviarà ràpidament.

21.30 h THE WITCH: PART 1. THE SUBVERSION, Dr. PARK Hoon-jung / 2018/125 min / VOSA-E

A Centre Cultural Coreà a Espanya

DIMECRES 6 DE NOVEMBRE DE 2019

19.30 h SECRET SUNSHINE, Dir. LEE Chang-dong / 2007/142 min / VOSE

Després de la mort del seu espòs, Shin-Ae decideix traslladar-se amb el seu fill al poble natal del seu marit. Allà pretén començar una nova vida i poder començar a fer classes de piano, la seva gran passió. Però totes les seves pretensions de futur es veuen truncades quan una nova tragèdia apareix en la seva vida.

DIJOUS 7 DE NOVEMBRE DE 2019

19.30 h THE HOST, Dr. BONG Joon-ho / 2006/119 min / VOSE

Data
05/11/2019 > 10/11/2019
Horari
Del 5 al 10 de novembre de 2019.
Lloc
Palacio de la Prensa
Plaza del Callao, 4
Madrid

Centro Cultural Coreano en España
Paseo de la Castellana, 15
Madrid
Entrada

Palau de la Premsa: 4 euros / 10 euros per abonament de 3 sessions

Centre Cultural Coreà: Gratuït amb reserva prèvia a www.eventbrite.es

Organitza
Centre Cultural Coreà en Espanya i Palau de la Premsa, amb la col·laboració de Casa Àsia.

Informació relacionada

Desplegable
18-10-2019

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest