29/07/2020 | Activitats > Formació
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Als teus fills/es adolescents els encanta el japonès però no saps si és un caprici passatger? Parles japonès però vols millorar la teva fluïdesa? T’agradaria xerrar en japonès sobre el Japó però no tens amb qui? T’agradaria saber com estaries aprenent japonès si ho estiguessis fent al Japó? Embogeixes cada vegada que has d’escriure en japonès en un dispositiu electrònic? Vols donar-li una empenta als kanjis aquest estiu?

Aquestes són algunes de les qüestions a les quals donarem resposta a la nostra escola online d’estiu d’idioma japonès. Mitjançant cursos curts, molt enfocats a temes concrets, et convidem a continuar amb el teu aprenentatge sense moure’t de casa durant el mes de juliol, en format online.

Curso "Aprendizaje de kanji" Japón

«Aprenentatge de kanji»

Curso "Escribir japonés en dispositivos electrónicos" Japón

«Escriure japonès en dispositius electrònics»

Curso japonés "¿Charlamos? Clases de conversación Nivel A2/B1 (básico intermedio)"

«Xerrem? Classes de conversa Nivell A2/B1 (bàsic intermedi)»

Curso «Consejos y trucos para hablar japonés con fluidez»

«Consells i trucs per parlar japonès amb fluïdesa»

Curso japonés "¿Charlamos? Clases de conversación Nivel B1 (intermedio)"

«Xerrem? Classes de conversa Nivell B1 (intermedi)»

Curso japonés «Iniciación al japonés para jóvenes entre 12 y 17 años»

«Iniciació al japonès per a joves entre 12 i 17 anys»

A càrrec de:

Taeko Kojima es va graduar a Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d’una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d’ensenyament de l’idioma japonès per a estrangers dissenyat per la Fundació Japó) i del qual la Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des de 2009.

Naoko Sato és llicenciada en Educació i Sociologia per la Universitat de Tsuru, i ha realitzat diversos cursos i activitats formatives sobre l’ensenyament de l’idioma japonès com a llengua estrangera. Com a professora té una rica experiència en l’ensenyament del japonès a tots els nivells, des inicials a avançats. Tot i que ha utilitzat diversos mètodes d’ensenyament cal destacar el seu coneixement del mètode Marugoto. És professora d’idioma japonès a Casa Àsia des de 2015.

29/07/2020 – 29/07/2020

Del 30 de juny al 29 de juliol.

Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir.

Consultar cursos i preus.

Casa Asia