05/03/2020 | Barcelona | Activitats > Educació

Aquesta exposició és el resultat de la feina realitzada pels alumnes de diferents cursos de sumi-e i de shodo de Casa Àsia impartits per la professora Mihoko Ono, pintora i poeta japonesa, llicenciada per Belles Arts per la Universitat de Musashino (Tòquio).

El motiu de realitzar aquesta exposició no és altre que el de mostrar el gran interès que demostra l’alumnat per la cultura japonesa, així com que aprenguin a observar els seus treballs per a continuar creixent en el seu art i sensibilitat.

Dins de l’art tradicional japonès es troba el sumi-e (pintura aigualida de la pintura japonesa) i el shodo (cal·ligrafia japonesa). Es busca la simplicitat de la bellesa dels elements naturals, l’harmonia i equilibri de negre de tinta i blanc d’espai. Al practicar aquest art es troba una energia i tranquil·litat interior.

Avui dia, amb l’avanç de ciència i tecnologia i la societat líquida, necessitem exercir la nostra mirada i trobar l’harmonia interior i exterior de cadascun. Esperem que els assistents a aquesta exposició puguin percebre un equilibri positiu contemplant la tonalitat subtil que surt de la tinta negra.

05/03/2020 – 31/03/2020
Centre Cívic Guinardó, amb la col·laboració de Casa Àsia